Een huis kopen in Duitsland

Een huis kopen in Duitsland was nog nooit zo makkelijk. Vanuit onze vestiging in Papenburg kunnen wij u helpen ! De Nederlandse makelaar die daar zit woont en werkt al jaren in Duitsland en bezit alle papieren en kennis om u te ontzorgen. Bovendien hebben wij een samenwerking met meer dan 200 lokale experts zodat we u in het gehele land kunnen bijstaan.

Een huis kopen net over de grens ?

Als u net over de grens wonen wilt, dan kunt u direct bij ons terecht. Wij kunnen helpen bij het zoeken, vinden, en aankopen van een woning,. Doordat onze makelaar al jaren huizen aan- en verkoopt, beschikt hij niet alleen over de nodige diploma’s maar ook over inhoudelijke vakkenis en ervaring. Hij kan u uitstekend helpen bij het kopen van een woning in Bunde, Leer, Rehde, Papenburg, Weener of bijvoorbeeld Dörpen. Maar dat niet alleen. Zoals genoemd hebben wij een uitstekend lokaal netwerk van meer dan 200 makelaars verspreid door Duitsland. Daarom kunnen wij u eigenlijk altijd helpen.

Een hypotheek voor een huis in Duitsland ?

In onze vestiging in Papenburg werkt een volledig gediplomeerd hypotheek adviseur die onafhankelijk opereert en toegang heeft tot de 3 grootste hypotheek netwerken van Duitsland. Daardoor kan er altijd een passende financiering worden gevonden. De aanvraagprocedure wijkt wat af van wat u gewend bent, maar schrik niet, we laten u (desgenwenst in het Nederlands) volledig ontzorgen en voorlichten zodat u zelf de juiste keuze kunt maken voor een passende financiering van uw woning in Duitsland.