Over ons

Over Anderz Makelaar

Anderz Makelaar bestaat 15 jaar en Martin is al meer dan 20 jaar actief op de woningmarkt in Groningen. Het is een kleinschalig specialistisch kantoor met een integer karakter, een sympathieke houding en een hands on mentaliteit.

Martin is dagelijks onderweg als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, expat expert en voor waardebepalingen. Quwendy is op kantoor eerste contactpersoon. Zij houdt zich vooral bezig met de communicatie, administratie, presentatie, processen en planning.

Zowel zakelijk als privé zijn wij een team. Onze samenwerking brengt een warme sfeer in de zaak en wij geloven dat dit bijdraagt in de klantreis van opdrachtgevers: “Laagdrempelig; het voelt vertrouwd, helder & deskundig” aldus (voormalig) klanten.

Wij zijn een stage- leerbedrijf en zo hebben wij elk jaar een student die meeloopt met alles wat ons dagelijks bezighoudt én om ons enthousiasme voor het vak te delen.

Daarnaast hebben wij nauwe samenwerking met verschillende hypotheekadviseurs (ook voor expat specialisatie), collega makelaars (taxatie of verhuur en beheer), en ook erkende bouwadviseurs (bouwkundig rapport/ energielabel) en notariskantoor.

Waarom kiest u voor Anderz Makelaar?

Anderz Makelaar is de beste makelaar voor de mensen op de woningmarkt in Groningen die open staan voor samenwerking, goed advies, een grapje maar ook voor een beetje ‘tegengas’. Wij zijn er niet voor om te zeggen wat u wilt horen, wij zijn ervoor om kritisch te zijn en alleen het állerbeste voor u te realiseren. Anderz makelaar is procentueel de grootste aankoopmakelaar van Groningen. Dat is niet voor niets…

Wij kunnen u helpen bij het navigeren op de markt. We zullen u in contact brengen met alle vertrouwde partners die nodig zijn tijdens het proces. We kennen de lokale gebruiken en regels. Als gecertificeerd makelaar zijn we verzekerd voor professionele en bedrijfs-matige aansprakelijkheid en houden we ons aan de hoge standaardrichtlijnen van onze branchevereniging. Martin is MMCEPI gecertificeerd, dat is een Europees bewijs dat hij als geregistreerd professional de hoge ethische standaard naleeft. We nemen een deel van de wettelijke onderzoeksplicht op ons. Geschoold in Bouwkunde en wij zijn bekend met de structurele zwakheden in Groningen en de mogelijke oplossingen of subsidies zoals bij aardbevingsschade. We hebben toegang tot een gemeentelijk datasysteem om gedetailleerde informatie en gegevens op te zoeken over het pand, de buurt en details van recent verkochte vergelijkbare panden. We onderhandelen voor u over de prijs, houden toezicht op de technische inspectie en begeleiden u met de ‘vertaling’ van de juridische taal in de koopakte.

Betrokken, uitvoerig en goudeerlijk. Anderz Makelaar Groningen is vooral een mensgerichte organisatie. Martin is betrokken bij zijn klanten, hij is scherp en adequaat en daardoor is niet alleen een lijntje snel gelegd, ook de klanten houden van zijn grondig- en directheid. De drempel is laag en de lijntjes zijn kort. Wij baseren alle acties op verifieerbare argumenten waardoor alles herkenbaar en inzichtelijk is en waardoor u zeker bent van uw beslissing. Wij staan naast de klant, we doen dit samen.

Het gaat namelijk niet alleen over huizen; maar om samenwerking, vertrouwen & emotie.

De goede relatie met mensen is ons voornaamste doel. Wij vinden het fantastisch wanneer er iemand bij ons aanklopt die is verwezen naar ons kantoor door een vriend, ouder, collega of familie. Of oud klanten die steevast terugkeren tijdens veranderingen in hun leven. Dat is het grootste compliment en dat is onze werkelijke winst.

Wij zien wij onszelf niet als de conventionele makelaar. Wij zien en doen het net even Anderz. Bovendien is ieder mens uniek en is ook elke woning anders.

 • Wij van Anderz Makelaar zijn ‘gewone’ mensen. Geen poeha. Gewoon Goed!
 • Naast onze benadering is ook onze uitstraling ‘informeel’. Een verhuizing gaat namelijk niet alleen om de details en de prijs. Het is een gevoel. Een thuis. Het is persoonlijk. Zo bijvoorbeeld onze woonbrochure, heeft het uiterlijk van een magazine wat iemand graag zou doorbladeren met een kopje koffie op de bank. 
 • Wij blijven meebewegen met de ontwikkelingen en wensen van vandaag. Maar wij blijven graag betrokken. Het persoonlijke contact is onze troef.
 • En we gaan net een stapje verder in ons advies + toelichting én in het signaleren en creëren van mogelijkheden.
 • We leveren maatwerk. Bij ons staat u centraal. Wij luisteren naar uw wensen, we denken mee en passen ons aan. Al zullen wij ook kritisch zijn om alleen het állerbeste te realiseren voor uw persoonlijke situatie.
 • Tevredenheidsgarantie: Anderz Makelaar gaat voor die glimlach; voor voldoening en succes. Wij geloven dat we met onze inzet, mentaliteit en competentie tevredenheid kunnen garanderen. Uiteraard hebben wij de markt niet volledig in de hand maar wij zijn wel overtuigd van onze service en kwaliteit.
  Klikt het niet, dan heeft het niet zo moeten zijn en zit u nergens aan vast.
 • Anderz Makelaar staat (vaak zelfs tot in de avonduurtjes) klaar voor onze klanten en heeft altijd een oplossing of geruststellende antwoorden.
 • Courtagelimiet: Doordat makelaars een percentage courtage berekenen, kunnen de kosten behoorlijk oplopen naarmate een huis meer waard is. Wij vinden de verschillen vaak veel te groot. Daarom hebben wij, naast een gunstig percentage, de hoogte van de courtage begrensd en geniet u sowieso voordeel door te kiezen voor Anderz Makelaar!
 • Onze klantenkring bestaat voor een groot gedeelte uit expats. We spreken de taal. Wij hebben onze informatie en procedures aangepast aan deze (dankbare) doelgroep. Wij zijn de grootste expertise expatmakelaar in Groningen. Ons netwerk is groot en dat is ook een groot voordeel voor onze verkopers.

ANDERZ MAKELAAR

 • Waar u zich op uw gemak voelt
 • Waar communicatie goed en laagdrempelig is
 • Waar u goedgeïnformeerd uw beslissingen neemt
 • Waar wij het ‘gedoe’ van u overnemen
 • Waar het (ver)koop proces voor u zorgeloos verloopt
 • Waar nèt een stapje extra wordt gezet
 • Waar klanten ons met 5 sterren beoordelen
 • Waar de klandizie vooral uit doorverwijzingen bestaat

Ons team

Quwendy Huiberts

Office manager

Martin Hammega

Makelaar in Groningen

Huub Bleeker

Huub Bleeker

Expat Verhuur en Beheer

Arno Elevelt

Arno Elevelt

Onafhankelijk Hypotheek Adviseur

Informatie