Aankoopmakelaar Groningen

Een huis kopen in Groningen

Als gespecialiseerde aankoopmakelaar weten wij dat het kopen van een nieuwe woning impact heeft; het gaat immers om uw nieuwe thuis…
Anderz Makelaar geeft u net dat extra beetje vertrouwen én de rust om elke beslissing met een goed gevoel te kunnen nemen.

Wij kunnen u helpen om een concreter beeld te schetsen van uw wensen ten opzichte van de mogelijkheden. Zo bekijkt u een woning op gevoel. Wij bekijken de woning voor u vanuit een bouwkundig, financieel, juridisch en realistisch oogpunt. We geven vervolgens een eerlijk advies over de waarde, de huidige marktprijs én uw bieding om succesvol te kunnen aankopen.

Anderz Makelaar doet vooronderzoeken naar bv. de plaatselijke bouw- en milieuverordeningen, Vve, eventuele verhuurregels en aardbevingsschade. De makelaar is tactisch en slim in zijn onderhandelingen en neemt veel ‘gedoe’ en onzekerheid uit handen.

Heeft u al een goed beeld van uw financiële mogelijkheden? Wij kunnen u in contact brengen voor een hypotheekgesprek met onze onafhankelijke hypotheekadviseur. Verder kunt u bij ons direct schakelen met dienstverleners voor ondersteuning op het gebied wonen (taxatie, bouwtechnische keuring, verbouwen, verhuizen, inrichten en onderhouden van uw woning). 

Overtuigd? Plan meteen een afspraak met ons in via onze contactpagina.

Aankoopmakelaar in Groningen

Anderz Makelaar helpt u graag met de aankoop van uw nieuwe thuis. Ons uitgangspunt is dat u sámen met ons onbezorgd & weloverwogen (van A tot Z) het volledige aankoopproces doorloopt in 10 eenvoudige stappen. Maar wij kunnen desgewenst ook iets meer op de achtergrond blijven met Aankoop-coaching of bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen inplannen.

U kiest een pakket die het beste bij u past waarbij u meer of minder zelf doet.

Wij begrijpen dat het een hele grote stap is om een huis te gaan kopen. Waar te beginnen? Waar moet ik aan denken? Is een aankoopmakelaar wel nodig? Onderstaand leest u van ons een aantal tips om met kleine stapjes met het aankoopproces te starten..

Tips:

 • Laat u eerst informeren door een financieel adviseur naar uw financiële mogelijkheden. Het is niet alleen fijn om te weten waar u aan toe bent, u staat ook sterker als u goed bent voorbereid en u kunt gelijk adequaat handelen als een kans zich voordoet.
 • Bereidt u goed voor. Wat zijn uw wensen? Wat is voor u belangrijk in een woning? Hoe belangrijk is de omgeving? De locatie?
 • Bedenk wat u zoekt in een makelaar. Wat weet u van het proces? Correcte verkoopprijs? Overbieden? Gebreken? Voorwaarden? Juridische taal? Op welk gebied bent u vertrouwd en waarbij zou u liever een steuntje in de rug kunnen gebruiken?
 • Heeft u een tijdslimiet? Een makelaar zal u tijd besparen.
 • Ga het gesprek aan met Anderz Makelaar om te kijken of er een klik is en een overlap waarmee zij u goed kunnen helpen.
 • Uitgebreide kennis van de huidige markt, het openstaande aanbod en de realistische woningwaarde
 • Scherp en weloverwogen onderhandelen
 • Een vlot, doelmatig en lucratief aankoopproces
 • Een groot netwerk en fantastische samenwerkingspartners waar u tijdens uw traject de vruchten van kan plukken
 • Het gaat niet alleen over huizen; maar om samenwerking, vertrouwen en emotie. Wij zijn verhelderend waar u nog onzeker bent en we beredeneren samen met u zodat u zeker bent van de juiste beslissing

 

 

 • Ga voor de béste optie, niet voor de goedkoopste. Een goede makelaar kan met de onderhandelingen veel geld voor u opleveren (of besparen). Daarnaast zal de juiste makelaar u veel onrust en tijd besparen.
 • Check Social Media. Hoe presenteert een makelaarskantoor zich? Zijn ze actief op social media en hebben ze interessante content? Spreekt het uiterlijk u aan?
 • Lees de online reviews. Wie zijn betere ervaringsdeskundigen dan oud-klanten?
 • Een goede klik is het belangrijkste. Niets is persoonlijker dan een (t)huis. De makelaar moet ‘uw gedachte kunnen lezen’ en uw gevoel kunnen begrijpen.
 • Luistert de makelaar naar u? Het gaat om uw wensen en vragen. Heeft de makelaar daar aandacht voor of gaat alles op de automatische piloot?
 • Is er ruimte voor eigen inbreng? Standaard pakketten en lopende band aanbiedingen zijn er in overvloed. Past dit u of wilt u graag als uniek persoon geholpen worden? Samenwerken.

 

Contactpersoon

Martin Hammega

Martin Hammega

Makelaar in Groningen
050-2041292

Uw huis in Groningen kopen