Gratis waardebepaling

Plan een gratis waardebepaling

Wilt u weten wat uw huis in of rond Groningen ongeveer op zal brengen in de huidige markt? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan.

Wij komen graag langs om een realistische schatting van de verkoopprijs te maken.

Hoe werkt dat?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zich afvraagt hoe een waardebepaling werkt en wat u dan eigenlijk krijgt.

Wij komen bij u op bezoek (gratis en vrijblijvend) voor een kennismaking, een kop koffie en voor de woninginspectie. Wij bekijken uw huis en de extra informatie die u heeft zoals bijvoorbeeld een bouwkundig rapport. Het bezoek duurt ongeveer 1 uur en daarna werken wij het rapport verder uit op ons kantoor. Dit neemt nog ongeveer 2 uur in beslag.

Daarbij voeren wij een gedetailleerde marktanalyse uit. We kijken naar vergelijkbare woningen en maken een analyse van de buurt. De informatie uit de woninginspectie en de marktanalyse mixen we met onze eigen kennis en ervaring. En dan volgt het resultaat: een verkoopadvies en een goede inschatting van de verwachte verkoopwaarde. Verder adviseren we over de vraagprijs en de juiste verkoopstrategie. 

Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie met ons deelt. Hoe meer wij weten over uw huis, hoe beter we de waarde kunnen bepalen. Het uitgewerkte waarde rapport ontvangt u van ons via de mail.

Wilt u weten wat uw woning waard is en vrijblijvend verkoopadvies? Wij komen graag bij u op de koffie.

Waardebepaling aanvragen.