Hypotheek Advies

[rank_math_breadcrumb]

Hypotheek advies via Anderz Makelaar

Een hypotheek kan Anderz, namelijk Bter !

U heeft uw oog laten vallen op een huis. Misschien is het uw eerste woning of een volgende stap. Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten of het huis financieel haalbaar is en binnen uw budget past. Voor deze belangrijke beslissing raden we u aan om de expertise van een professionele hypotheekadviseur in te schakelen. Dit is de eerste en belangrijke stap in het aankoopproces.  

Wat kan onze hypotheekadviseur voor u betekenen?

Onze deskundige hypotheekadviseur zal samen met u de financiële mogelijkheden onderzoeken. We beginnen met het in kaart brengen van je inkomsten, eventuele schulden en verplichtingen, omdat dit belangrijk is voor het bepalen van uw maximale hypotheek.

Vaak zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. Laat u dus vrijblijvend informeren, zonder kosten.

Daarna gaan we op zoek naar de hypotheek die het beste bij uw situatie past. Verschillende banken hanteren namelijk verschillende voorwaarden en rentetarieven. Onze hypotheekadviseur zal net zo lang speuren en vergelijken totdat we de hypotheek hebben gevonden die perfect bij u past.

We houden ook rekening met de toekomst. Zo bent u er zeker van dat u in het huis kan blijven wonen, zelfs als u met pensioen gaat, werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt, of als er iemand komt te overlijden.

Zodra we de geschikte hypotheek hebben gevonden, regelt onze hypotheekadviseur alle administratieve rompslomp van A tot Z, zodat u alvast kan gaan nadenken over de inrichting van uw nieuwe huis.

Wat neem ik mee naar het eerste gesprek?

Tijdens de eerste afspraak (gratis en vrijblijvend) hebben wij deze documenten nodig:

• Een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart of paspoort)
• Een recente salarisstrook
• DigiD-inloggegevens

Tijdens de afspraak kijken we samen welke aanvullende documenten eventueel vereist zijn.

Wat zijn de kosten van onze hypotheekadviseur?

Onze hypotheekadviseur hanteert een all-in tarief dat afhankelijk is van uw specifieke situatie. Dit tarief varieert tussen € 2.450,- en € 3.450,-

En goed om te weten, deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat u een deel van deze kosten kunt terugkrijgen bij uw belastingaangifte.

Wat als ik al een gesprek heb gehad bij een adviseur?

Dat is geen probleem! Wat u misschien niet weet, is dat onze hypotheekadviseur niet beperkt is tot de grote banken, maar ook samenwerkt met andere geldverstrekkers. Dit kan vaak resulteren in lagere kosten en betere voorwaarden voor u.

Maar ik ben ondernemer / zzp-er kan ik wel wat?

Dat is geen probleem! Dat is exact het verschil tussen een hypothekenverkoper (snel geld nauwelijks advies) en een hypotheek adviseur. Die laatste levert namelijk geen eenheidsworst maar maatwerk advies, welke vanzelfsprekend over uw situatie gaat. We kunnen geen ijzer met handen breken, maar vaak is een goed advies gebaseerd op feiten en een juiste weergave van de situatie naar een bank toe wel goud waard. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg en doen graag dat stapje extra.

Waarom kiest u voor onze hypotheekadviseur?

• Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.
• U bepaalt waar de afspraak zal plaatsvinden: bij u thuis, online, telefonisch of op kantoor.
• Persoonlijk, direct contact: uw eigen adviseur, geen callcenter of verschillende personen.

Voor meer informatie en advies nodigen we u uit om het onderstaande formulier in te vullen. Onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Contactpersoon

Arno Elevelt

Arno Elevelt

Hypotheekadviseur
Bter financieel advies Groningen
050-2041292

Aanvraag hypotheekgesprek

Onze excuses maar door veranderingen in de door ons gebruikte software is ons woningaanbod nog niet actueel. 

Op FUNDA kunt u al ons aanbod vinden, en voor enkele panden is er een website gemaakt – speciaal voor de woning – welke u kunt vinden in de brochure op Funda.