Verkoopmakelaar Groningen

Verkoop uw huis met Anderz makelaar

Verkoopmakelaar Groningen; Anderz Makelaar heeft de kennis & ervaring van meer dan 20 jaar, het netwerk, de reputatie, de vaardigheden, de eerlijke aanpak, de argumenten en overtuiging om u vertrouwen & victorie te geven bij de verkoop van uw eigen woning in Groningen en omgeving.

Er komt veel kijken bij het verkopen van een huis. Misschien wel meer dan wat u op het eerste gezicht zou denken, zoals prijsbepaling, dossiervorming, informatieplicht, presentatie, bereik, kritische en inhoudelijke vragen, onderhandelingen, biedingen (regels), emotie, juridische taal & de koopakte. Wij doen dit dagelijks. Ook doordat wij sterk zijn als aankoopmakelaar kennen we elk trucje. Voor u betekent dat: duidelijkheid, doortastend handelen en meer zekerheid.

Úw verkoopmakelaar in Groningen

Wilt u uw huis verkopen in Groningen of omgeving? Anderz Makelaar helpt u graag !

Ons uitgangspunt is dat wij u onbezorgd & weloverwogen (van A tot Z) helpen met de verkoop van uw woning in en om Groningen, in 10 stappen

Onderstaand leest u een aantal tips als u nadenkt om uw woning te verkopen.

Tips:

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Laat u eerst informeren door middel van een (gratis) waardebepaling. Dit geeft u een goed beeld van de getallen en zal u helpen om met een gerust hart de woning op de markt te brengen. Een waarderapport van Anderz Makelaar ziet er als volgt uit:

 • U voorziet ons van zoveel mogelijk informatie over uw woning, zoals bijvoorbeeld een plattegrond, bouwkundig rapport en/of aardbevingsschaderapport
 • Woninginspectie van de makelaar bij u thuis
 • Gedetailleerde marktanalyse. We kijken naar vergelijkbare woningen en maken een analyse van de buurt. De informatie uit de woninginspectie en de marktanalyse mixen we met onze eigen kennis en ervaring.
 • Het resultaat: een verkoopadvies en een goede inschatting van de verwachte verkoopwaarde.
 • Advies over de vraagprijs en de juiste verkoopstrategie. Want een te hoge vraagprijs schrikt mensen af en bij een te lage vraagprijs heerst al snel de gedachte dat er vast iets mis is waardoor mensen afhaken.
 • Een gunstige aanbieding voor u wanneer u kiest om met Anderz Makelaar samen te werken omdat u namelijk het beste wilt halen uit deze verkoop die uiteraard voor u heel veel waarde heeft.

Het verkopen van uw huis kan een spannende, maar soms ook uitdagende taak zijn. Kleine interieur upgrades kunnen een groot verschil maken en potentiële kopers aantrekken zonder uw budget te overschrijden.

 • Frisse Verfkleuren. Een likje verf kan wonderen doen voor de uitstraling van je huis. Kies voor neutrale kleuren zoals beige, crème of lichtgrijs om een frisse en uitnodigende sfeer te creëren. Verf is relatief goedkoop, en het is een klusje dat je prima zelf kunt doen!
 • Verbeter de Verlichting. Goede verlichting kan een groot verschil maken in de sfeer van een ruimte. Overweeg om oude lampen te vervangen door moderne, energiezuinige lampen. Voeg ook wat sfeerverlichting toe. Tafellampen en wandlampen kunnen de kamers net even wat gezelliger maken.
 • Verwijder persoonlijke attributen. Kopers willen zich kunnen voorstellen hoe ze hun eigen leven in jouw huis kunnen opbouwen. Verwijder je persoonlijke foto’s en persoonlijke decoraties. Dit helpt potentiële kopers om zich beter te identificeren met de ruimte.
 • Accentueer met Accessoires. Accessoires zijn een geweldige manier om een frisse uitstraling te creëren zonder grote uitgaven. Denk aan kussens, gordijnen, vloerkleden en kunstwerken die de kleuren en stijl van je ruimte verbeteren. Ze voegen persoonlijkheid en warmte toe aan elke kamer.
 • Vernieuw Keuken- en Badkameraccessoires. Het is niet perse nodig om uw hele keuken of badkamer te renoveren. Het vervangen van oude handgrepen, kranen en douchekoppen door moderne en glanzende opties kan een verbluffend effect hebben. Een kleine investering met een grote impact.
 • Creëer Eenheid met Kleurenschema’s. Een consistent kleurenschema door het hele huis kan de ruimte aantrekkelijker maken. Overweeg om de verfkleuren, accessoires en meubelstukken op elkaar af te stemmen voor een harmonieuze uitstraling.
 • Creëer Een Gezellige Zithoek. Een uitnodigende zithoek kan de aantrekkingskracht van je huis vergroten. Overweeg om een comfortabele bank te plaatsen, met bijvoorbeeld enkele stijlvolle fauteuils en een salontafel. Voeg wat leuke kussens en een tapijt toe voor extra warmte.
 • Tuin en Buitenkant. Vergeet de buitenkant van je huis niet. Een goed onderhouden voortuin en een mooie gevel kunnen de eerste indruk van kopers sterk beïnvloeden. Plant wat mooie bloemen, maai het gras en zorg voor een opgeruimde entree.
 • Vervang Versleten Vloerbedekking. Versleten tapijt of beschadigde vloeren kunnen de waarde van je huis verminderen. Overweeg om vloerbedekking te vervangen door laminaat, vinyl of een nieuwe vloerbedekking met neutrale kleuren.
 • Ga voor de beste makelaar, niet voor de goedkoopste. De beste makelaar kan met de onderhandelingen veel geld voor u opleveren. Daarnaast zal de juiste makelaar u veel onrust en tijd besparen.
 • Check Social Media. Hoe presenteert een makelaarskantoor zich? Zijn ze actief op social media en hebben ze interessante content? Spreekt het uiterlijk u aan?
 • Lees de online reviews. Wie zijn betere ervaringsdeskundigen dan oud-klanten? De beoordeling van de mensen die het proces reeds hebben doorlopen zegt eigenlijk alles.
 • Een goede klik is het belangrijkste. Niets is persoonlijker dan een (t)huis. De makelaar moet ‘uw gedachte kunnen lezen’ en uw gevoel kunnen begrijpen. Daarnaast speelt vertrouwen een hele belangrijke rol.
 • Luistert de makelaar naar u? Het gaat om uw wensen en vragen. Heeft de makelaar daar aandacht voor of ventileert hij zijn kennis als een automatische piloot.
 • Is er ruimte voor eigen inbreng? Standaard pakketten en lopende band aanbiedingen zijn er in overvloed. Past dit u of wilt u graag als uniek persoon geholpen worden. Samenwerken.

Contactpersoon

Martin Hammega

Martin Hammega

Makelaar in Groningen
050-2041292

Huis verkopen