Huis verhuren aan expats in Groningen

Doe het meteen goed; laat het regelen door de specialist

Huis verhuren aan expats in Groningen

Huis verhuren aan expats in Groningen

Verhuur uw woning snel en eenvoudig aan expats. Een woning verhuren aan expats kan een lucratieve en interessante optie zijn. Echter, het vinden van de juiste huurder en het regelen van al het papierwerk kan een tijdrovende klus zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. Hieronder bespreken we de voordelen van het verhuren van je woning aan expats.

1. Verhuur uw woning aan een expat via ons grote netwerk:

Expatgroningen.com is een label van Anderz Makelaar Groningen waarin we nauw samenwerken met House Hunting Noord. We hebben een uitgebreid netwerk van expathuurders in Nederland. We staan in contact met internationale bedrijven, relocatiebureaus en universiteiten. Hierdoor hebben we altijd een grote pool van potentiële huurders voor je woning.

2. Deskundige begeleiding van het verhuur traject:

Onze ervaren makelaars begeleiden u bij het gehele verhuurproces. We adviseren  over de huurprijs, de verhuurvoorwaarden en het opstellen van een huurcontract. Ook regelen we bezichtigingen, de screening van huurders en de sleuteloverdracht. Daarnaast weten we wat het is om te communiceren met expats en  kennen we de bijzondere regels omtrent verhuren aan expats.

3. Taalbarrières van/met expats doorbreken:

Onze makelaars zijn meertalig en kunnen vlot communiceren met expats uit alle hoeken van de wereld. Dit zorgt voor een soepele communicatie en voorkomt misverstanden.

4. Woningmarketing op expat verhuur platformen:

We adverteren de woning op diverse online expat platformen en in internationale media. Zo bereikt u een breed publiek van expats als potentiële huurders.

We zijn ook aangesloten bij het IWCN wat een kennis centrum is voor expats die naar Groningen willen komen.

5. Zorgeloos verhuren aan een expat:

Via expatgroningen.com kun je je woning met een gerust hart verhuren. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
Naast bovenstaande voordelen, bieden we samen met HouseHunting diverse andere diensten aan die het verhuren van je woning aan expats eenvoudiger maken, zoals o.a.:

• Juridisch advies: We kunnen je voorzien van juridisch advies over het verhuurproces en de huurwetgeving.

• Property management: Oftewel beheer. We kunnen het beheer van uw woning verzorgen, inclusief onderhoud, reparaties en administratie.

Anderz makelaar is MCEPI gecertificeerd, wat inhoudt dat we voldoen aan de hoogste eisen in een Europese standaard voor ethisch handelen.

• Sinds 1999 verhuren we dagelijks woningen, sinds 2004 zijn wij het voornaamste aanspreekpunt voor expats in Groningen en omstreken.

Dus wilt u uw huis verhuren aan expats in Groningen?

Neem dan vrijblijvend contact met Anderz Makelaar op. Met ons verhuurd u uw woning snel, eenvoudig en zorgeloos aan expats !