Groningen – Verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar in Groningen

Wilt u uw huis verkopen? Dan kunnen wij u daar als verkoopmakelaar bij helpen. Bij het verkopen van een huis komt veel kijken, misschien wel meer dan u zou denken. Daarom geven wij u graag de juiste ondersteuning. Zo maken wij het verkopen van uw huis zo aangenaam mogelijk.

Het verkopen van een huis betekent veel meer dan het plaatsen van een te koop bord in de tuin. Als verkoopmakelaar weten wij heel goed wat er allemaal bij het verkoopproces komt kijken. Ons doel is om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en op de juiste manier te ondersteunen, zodat het verkopen van uw huis vlot verloopt.

Waardebepaling door een verkoopmakelaar

Voor u is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste prijs voor uw woning ontvangt. Het is eigenlijk al voor u besluit uw huis te verkopen belangrijk om te weten wat een reële prijs zal zijn. Wij kunnen als verkoopmakelaar in Groningen een gratis waardebepaling voor u doen. Bij een waardebepaling bekijken wij uw huis en geven wij u een realistische verkoopprijs in de huidige markt. Daarbij is het handig dat wij goed op de hoogte zijn van de lokale woningmarkt.

Hoe meer informatie wij hebben, hoe realistischer de schatting wordt. Op basis van de waardebepaling of een taxatie, stellen wij als verkoopmakelaar de verkoopprijs van uw woning vast. Daarna kan het echte verkoopproces beginnen!

Huis verkopen met een verkoopmakelaar

Omdat wij al jarenlang actief zijn als verkoopmakelaar in Groningen en omstreken, weten wij precies via welke kanalen wij uw huis kunnen verkopen. Dat is belangrijk, want zo zorgen we dat we juiste doelgroep bereiken voor uw huis. Met de juiste tools zorgen we ervoor dat deze doelgroep uw huis ook echt weet te vinden.

Zo hebben wij als verkoopmakelaar in Groningen en omgeving een zoekersbestand. Dat zijn mensen die op zoek zijn naar een woning. Zij kunnen de woningen die wij verkopen gemakkelijk vinden in het woningaanbod. Door uw woning daaraan toe te voegen en de juiste kenmerken in te vullen, zullen geïnteresseerden uw woning gemakkelijk kunnen vinden. Voor u als klant is dit een aangename oplossing, omdat het verkoopproces zo snel verloopt.

Als verkoopmakelaar zorgen wij niet alleen voor het bereiken van de juiste doelgroep. Wij kunnen ook afspraken met potentiële kopers inplannen en kijkdagen organiseren. Ook de afwikkeling van de verkoop kunnen wij voor onze rekening nemen. Zo willen wij in het hele verkoopproces ontzorgen!

Onderhandelen als verkoopmakelaar

Omdat wij al lang verkoopmakelaar in Groningen zijn, hebben wij ook veel contact met andere makelaarskantoren. Door ons grote netwerk vinden wij dus snel veel potentiële kopers voor uw huis. En als we dan potentiële kopers hebben gevonden die uw huis willen kopen, kunnen wij ook voor u onderhandelen. Wij zorgen dus echt dat u de beste prijs krijgt voor uw woning ! Doordat we ook sterk zijn als aankoopmakelaar weten we alle trucjes en kennen we bijna iedereen. Voor u betekent dat meer duidelijkheid, doortastender handelen en gewoon meer zekerheid. Anderz makelaar ontzorgt u volledig.

Wilt u uw huis verkopen in Groningen en omgeving? Wij helpen u graag. Ook als u eerst nog vragen heeft, staan wij u graag te woord. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen op een manier die u fijn vindt. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Onze medewerkers helpen u graag!