050 – 204 12 92 info@anderzmakelaar.nl

Verkoopmakelaar Groningen

Verkoop makelaar in Groningen

Verkoopmakelaar in Groningen nodig ? Het verkopen van een huis betekent niet alleen het inhuren van een makelaar om een te koop bord te plaatsen. Er is veel voorbereiding nodig om ervoor te zorgen u het best mogelijke bod krijgt. Het is dus belangrijk om samen te werken met een makelaar die u kunt vertrouwen en u bij het verkoopproces ondersteunt.

Anderz Makelaar, de verkoopmakelaar in Groningen ontzorgt u tijdens het verkoopproces

Nog voordat u de keuze maakt om uw huis te verkopen, is het van belang dat u weet wat uw woning ongeveer waard is. Een verkoopmakelaar schetst een reëel beeld van de waarde en kan de vraagprijs definiëren na het uitvoeren van een taxatie en/of waardebepaling. Uiteindelijk wordt samen met u een vraagprijs vastgesteld die het uitgangspunt is bij de onderhandelingen. Staat de prijs vast? Dan begint het echte werk!

Wij weten wat er voor zorgt dat uw huis verkoopt

Een eerste indruk is vaak bepalen. Ook bij de aankoop van een huis. Op logischer wijs is een verkoopstrategie van essentieel belang. Daarom zetten wij in op de beste tools en technologie om uw woning op de markt te zetten. We maken marketingstrategieën op maat om uw huis aan het juiste publiek te tonen – zowel online als persoonlijk.

Uit eigen bestand

Voor veel verkopers is een snelle verkoop belangrijk omdat dit op kort termijn zekerheid biedt. En dat is eveneens met uitstek waar Anderz makelaar u mee kan ondersteunen. Een van de vele voordelen die u hebt met een verkoopmakelaar, zijn de relaties die opgebouwd zijn met andere makelaarskantoren. Mede door ons omvangrijk netwerk in Groningen en Zuidlaren hebben wij vaak meteen al een groep van potentiële kopers voor uw huis.

Wat doet een verkoopmakelaar nog meer?

Als de verkoopstrategie heeft gewerkt zullen er geïnteresseerden zijn die het huis willen bezichtigen. Een verkoopmakelaar zal alle bezichtigingen inplannen en eventuele kopers rondleiden. Onderhandelen met aankoopmakelaars is ook geen onbekend terrein voor Anderz makelaar. U huurt ten slotte een onderhandelings- deskundige in, om uw woning in zo min mogelijk tijd voor het meeste geld te verkopen. En is uw huis dan echt verkocht?

Ook de afwikkeling van de administratieve rompslomp wordt u bespaard zodat u kunt ontspannen, wetende dat uw belangen bij ons voorop staan.

Dat noemt Anderz makelaar “ontzorgen”.