Aankoopmakelaar in Groningen

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Groningen? Dat kunt u vinden met onze hulp! Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Groningen kunnen wij u goed bijstaan. En door ons ‘no cure, no pay’ beleid betaalt u pas als de deal helemaal rond is.

Anderz Makelaar is al ruim twintig jaar makelaar in Groningen. Wij hebben veel connecties in de woningmarkt, waardoor wij goed op de hoogte zijn van de lokale ontwikkelingen en alles weten van de plaatselijke bouw- en milieuverordeningen. Wij kunnen u daardoor heel goed helpen als makelaar in Groningen bij de aankoop van uw droomhuis.

Droomhuis kopen met een makelaar

Wij weten bijvoorbeeld waar nieuwe woningen komen in Groningen en omgeving, waar uw droomhuis misschien wel tussenstaat. Of dat er plannen zijn voor een distributiecentrum in de buurt van een huis dat u wil kopen, waardoor het misschien minder interessant wordt. Wij kunnen op zoek gaan binnen ons eigen verkoopbestand óf gaan uw droomhuis gericht zoeken op basis van uw wensen.

Bij de aankoop van een huis komt veel kijken. Misschien wel meer dan u in eerste instantie zou denken. Wij kunnen u daar als aankoopmakelaar goed bij ondersteunen. Dankzij onze begeleiding weet u zeker dat je geen huis koopt waar u later spijt van krijgt. Als makelaar zien wij het als onze taak om u te ontzorgen en de aankoop van een huis zo leuk en gemakkelijk mogelijk maken.

Huis bezichtigen met een aankoopmakelaar in Groningen

Heeft u misschien zelf uw droomhuis in Groningen of omstreken al gezien? Wij kunnen als makelaar meegaan om het te bezichtigen. Wij wijzen u op bouwkundige gebreken, waardoor u weet wat u koopt. Als wij vermoeden dat er verborgen gebreken zijn, kunnen wij experts inschakelen. Zo kun je een hoop onvoorziene kosten besparen.

Door onze ervaring als makelaar raden we in sommige gevallen af om het huis te kopen. Wilt u het toch kopen? Dat mag natuurlijk, u bepaalt immers! Wilt u het dan niet? Dan kijken wij weer graag met uverder. Net zolang tot u echt uw droomhuis hebt gevonden. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent!

Als makelaar prijs bepalen

Als u na een bezichtiging zeker weet dat  u uw droomhuis hebt gevonden, kunnen wij helpen met de prijsbepaling. Wij kijken objectief naar het huis en door onze jarenlange ervaring als makelaar kunnen wij goed een waardebepaling doen. Dat is een schatting van de waarde van het huis. Een goed uitgangspunt dus voor de onderhandelingen.

Wij willen namelijk zorgen dat u uw droomhuis voor een zo scherp mogelijke prijs kunt kopen. Door onze ervaring weten wij precies hoe wij moeten onderhandelen. Na de onderhandeling kunnen wij ook hypotheekadvies geven. Ook kunnen we advies geven rond subsidies, waardoor we jou dus goed financieel kunnen bijstaan. U kunt dus voor het hele aankoopproces bij ons terecht.

Wilt u een huis kopen en zoekt u een aankoopmakelaar in Groningen? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over AnderZ Makelaar? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 050 – 204 12 92, te mailen naar info@anderzmakelaar.nl of het contactformulier in te vullen. Wilt u liever appen? Dat kan naar hetzelfde nummer. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen op ons makelaarskantoor in Groningen. Een huis kopen in Groningen? Wij kijken welke woningen we in ons eigen bestand hebben of we gaan gericht voor u op zoek!