Makelaar Groningen

Huis verkopen

Bij een verkoopmakelaar kiest u natuurlijk voor een makelaar die toegang heeft tot Funda. Daarnaast moet u kritisch zijn op wat een makelaar daarnaast allemaal nog voor u kan doen. Welke extra’s bieden ze ? Welke taal preken ze ? Is elker verkooptekst hetzelfde ?

Wij zeggen altijd: “het gaat niet alleen om de tent maar ook om de vent”

We bedoelen daarmee dat de persoonlijkheid en de uitstraling van de persoon die u uitnodigt om uw huis te presenteren aan het koperspubliek (uw makelaar) moet passen bij dat publiek. Hoe vaak ziet u niet een hoger segment makelaar die “even een appartementje moet lossen”. Het zal uw paleis maar zijn wat verkocht moet worden…

Hoe kiest u een verkoopmakelaar

Daar zijn verschillende manieren voor. Let op bovenstaande, zoek naar reviews op internet en vraag eens rond. Iedereen roept dat hij de beste verkoopmakelaar is, maar als klanten dat roepen (dat zijn de ervaringsdeskundigen) dan weet je dat het goed zit.

Kijk naar de presentatie van de makelaar. Formeel / informeel ? Logische volgorde in foto’s en tekst ? Passen de teksten wel bij het huis (gewilde locatie, kindvriendelijk, karakteristiek en dat geklets)?

Wat doet een makelaar extra voor u ? Uw huis op Funda zetten kunt u zelf, daar is geen verkoopmakelaar voor nodig. Bezichtigingen kunt u (bijna) zelf, daar heeft u geen makelaar voor nodig. Onderhandelen is een vak, daar loopt u al snel vast. Vergeet de meldingsplicht niet die u als verkoper heeftt.

Ook daarbij kunt u weer selecteren. Hoe zorgvuldig zijn de makelaars die u tegen gekomen bent ? Wat zetten ze in de brochure, wat weten ze van de huizen, hoe presenteren ze die ? Eigenlijk kunt u door huizen te bekijken al vrij snel ontdekken welke verkoopmakelaar geschikt kan zijn voor uw eigen verkooptraject.

Meer informatie ? Neem contact op met de verkoopmakelaar voor Groningen en bel direct 050 – 204 12 92