050 – 204 12 92 info@anderzmakelaar.nl

Gratis Waardebepaling Groningen

Wilt u een gratis waardebepaling van uw woning ?

Een gratis waardebepaling van uw woning kan handig zijn als u verkoop overweegt. Bel AnderZ makelaar: 050-2041292 en we helpen graag. Tijdens een waardebepaling bekijken wij uw huis en schatten wij de realistische verkoopprijs in de huidige markt. Het is daarom handig om zoveel mogelijk relevante informatie over uw huis beschikbaar te hebben, want hoe meer details wij kennen, hoe beter wij de waarde kunnen inschatten.

 

Geen makelaar over de vloer voor de waardebepaling ?

Vraag dan makkelijk een waarderapport op via email. Handig voor een snelle status update.

 

Wel een makelaar over de vloer voor de waardebepaling ?

Dan kunt u uw wensen delen, onzekerheden, vragen stellen, processen en stappenplannen leren kennen. Vul onderstaand formulier in en we bellen u voor een afspraak. Gratis, vrijblijvend. Gewoon een waardebepaling. Handig als u verkoop plannen hebt.

 

Wil je een waarde in verband met aankoop ?

Voor een aankoop zijn er zoveel meer faktoren in het spel. Maar soms wilt u gewoon alleen even op 1 vlak weten wat te doen. Ook dan kunnen we u helpen. We bekijken de woning voor u, geven tips waarop te letten en aankooptips van onze aankoopmakelaar. Daarnaast geven we u inzicht in de waarde van het huis en wat u zou kunnen bieden om het huis te kopen. We hebben 4 varianten om u te helpen. Kijk op de pagina “huis kopen” van de grootste aankoopmakelaar van Groningen.

 

Wat is een waardebepaling?

Goede vraag! Simpel gesteld is een waardebepaling een soort ruwe schatting van de waarde van uw huis. Tijdens een waardebepaling bekijken wij uw huis en schatten wij de realistische verkoopprijs in de huidige markt. Het is daarom handig om zoveel mogelijk relevante informatie over uw huis beschikbaar te hebben, want hoe meer details wij kennen, hoe beter wij de waarde kunnen inschatten. Daarnaast gaan wij kijken naar de gemiddelde waarde van de woningen in uw buurt. We bekijken vervolgens hoe de woning zich verhoudt tot dat gemiddelde. Al deze factoren samen geven samen inzicht over de waarde van uw woning.

De waardebepaling is bedoeld voor het moment dat u denkt over verkopen. Hij kan niet worden gebruikt als een taxatie. Er zijn 2 begrippen: waarde en prijs. De waarde is de bandbreedte die we voor u uitwerken in de waardebepaling en de prijs is wat u uiteindelijk krijgt bij verkoop. In een goede woningmarkt ligt de prijs boven de waarde, in een slechte woningmarkt ligt de prijs onder de waarde.

Hoe vraag ik een waardebepaling aan ? 

Vul het formulier hieronder in, bel of WhatsApp ons op 050-204 12 92  en we plannen een afspraak in! Het proces is eenvoudig. U regelt een kop koffie en een moment van uw tijd en wij komen langs om uw huis te bekijken. De waardebepaling voeren wij zorgvuldig uit. Het bezoek duurt ongeveer 1 uur en daarna zijn wij er nog zo’n 3 uur mee bezig op kantoor.

 

Vraag een gratis waardebepaling aan!