Gratis Waardebepaling Groningen

Gratis waardebepaling Groningen

Wilt u weten wat uw huis in of rond Groningen ongeveer op zal brengen in de huidige markt? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. Wij komen graag langs om uw huis te bekijken en zo een realistische schatting van de verkoopprijs te maken.

Een waardebepaling is heel bruikbaar als u overweegt uw huis te verkopen. Voor u de stap zet om over te gaan tot verkoop, is het namelijk goed om te weten wat uw huis ongeveer op zal brengen. Dan weet u ook beter wat u eventueel uit kan geven aan een ander huis. Door onze jarenlange ervaring én kennis van de Groningse woningmarkt, kunnen wij een goede schatting maken.

Realistische waardebepaling

Hoe werkt zo’n waardebepaling dan? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u dat zich afvraagt. Wij kunnen op verschillende manieren een waardebepaling voor u doen. Als u graag snel een waardebepaling wil, zonder een makelaar over de vloer, dan kunt u een waardebepaling aanvragen per e-mail. U moet ons dan informatie over uw woning doorsturen en dan schatten wij op basis van de gegevens de waarde in van uw woning.

Een andere mogelijkheid is dat wij wel bij u langskomen. Wij bekijken dan uw huis en de informatie die u heeft, zoals een bouwkundig rapport. Dat duurt ongeveer 1 uur en daarna werken wij verder op ons kantoor. Daar werken wij verder aan de waardebepaling, dat nog zo’n 3 uur duurt. Vervolgens ontvangt u de waardebepaling van ons via de mail.

Welke optie u ook kiest, het is wel belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie met ons deelt. Hoe meer wij weten over uw huis, hoe beter we de waarde kunnen bepalen. En dat is zeker fijn als u overweegt uw huis te verkopen, want dan heeft u toch het meest aan een realistische waardebepaling.

Waardebepaling voor de aankoop

Wij kunnen u ook helpen met een waardebepaling als u juist de aankoop van een huis overweegt. Twijfelt u of de juiste prijs wel wordt gevraagd? Wij kijken graag met u mee. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald voor uw nieuwe woning.

Het is goed om te weten dat een waardebepaling niet hetzelfde is als een taxatie. Een waardebepaling is een schatting van de waarde van uw huis, terwijl een taxatierapport een uitgebreid rapport is met de belangrijkste eigenschappen van uw huis, de omgeving en de huidige waarde van de woning. Dit heeft u bijvoorbeeld nodig voor de aanvraag van een hypotheek. Een waardebepaling is daarvoor niet genoeg.

Waardebepaling aanvragen

Denkt u na over de verkoop van uw woning en wilt u graag een waardebepaling aanvragen? Dat kan! Wij staan voor u klaar. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de website, WhatsApp of mail. Als u eerst nog vragen heeft over de waardebepaling, kunt u ook contact opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Weet u na de waardebepaling zeker dat u uw woning in of rond Groningen wilt verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij zijn namelijk al jaren actief als verkoopmakelaar in Groningen, dus helpen wij u graag met de verkoop van uw woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan!

U kunt zowel bellen als een WhatsApp sturen naar: +31502041292