Service contract

Service Contract: Uw Ondersteuning voor en na Verhuizen

Bij Anderz Makelaar Groningen begrijpen we dat een vlotte verhuizing slechts het begin is van uw woon avontuur. Voor sommige mensen is dit vrij overweldigend, noem bijvoorbeeld starters, ouderen of expats. 

Daarom bieden we onze unieke Servicedienst aan, waarbij we uw vertrouwde partner blijven, zelfs nadat de verhuisdozen zijn uitgepakt. Of u nu kiest voor een abonnement van minimaal 6 maanden of een flexibele betaling per keer, wij zijn er om uw woningzaken te beheren en bieden u ondersteuning in allerlei situaties.

Wat omvat ons Service Contract?

  • Ondersteuning en Advies: Als uw persoonlijke contactpersoon blijven we bereikbaar voor al uw vragen en behoeften met betrekking tot uw woning. Of het nu gaat om huishoudelijke zaken, renovaties, of administratieve kwesties, wij staan voor u klaar.
  • Mediation met Bedrijven: We helpen u bij het afhandelen van geschillen of onderhandelingen met bedrijven, zoals aannemers, nutsvoorzieningsbedrijven, en meer. Ons doel is om uw belangen te beschermen en geschikte oplossingen te vinden.
  • Officiële Papieren en Aanvragen: Papierwerk kan soms overweldigend zijn. Wij helpen met het invullen van officiële documenten en dienstaanvragen om ervoor te zorgen dat alles correct en tijdig wordt afgehandeld.
  • Oplossingen Zoeken: Of het nu gaat om het regelen van reparaties, het vinden van betrouwbare dienstverleners, of het identificeren van manieren om jouw woning te verbeteren, wij zijn uw partner in het vinden van effectieve oplossingen.

Een continu partnerschap

Bij Anderz Makelaar Groningen geloven we in de kracht van een continu partnerschap. We zijn er voor u, ongeacht uw behoeften, en we zullen er alles aan doen om jouw woonervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Met onze Servicedienst kun je op ons rekenen als uw vertrouwde partner voor alles wat te maken heeft met uw huis, van alledaagse vragen tot meer complexe zaken.

Of u nu pas bent verhuisd of al langere tijd in uw woning woont, voor al uw vragen kunt u (vrij)blijvend bij ons terecht.