Meerstad Meeroeverslaan 210

Uw aankoopmakelaar

Martin Hammega

Martin Hammega

Makelaar in Groningen +31(0)502041292

Informatie

Deel de woning :

Meerstad Meeroeverslaan 210

  • 146 m2 woonoppervlak
  • 290 m2 perceeloppervlak
  • 4 slaapkamers
€ 595.000,- k.k.

Meeroeverslaan 210 Meerstad

Aan een statige, breed opgezette laan ligt deze royale, uitstekend onderhouden en fraai vormgegeven 2-onder-1-kap. Het huis heeft o.a. een heerlijke living met luxe keuken, 4 slaapkamers, een besloten achtertuin met terras en veranda en een dubbele houten berging. Daarnaast is er 1 parkeerplaats op eigen terrein. Dankzij de diepte van de tuin kun je hier zowel lekker van de zon genieten als een plekje in de schaduw bemachtigen. Aan de voorzijde is er ook een veranda met vlonderterras. De veranda, die via de tuindeuren bereikbaar is, zorgt voor een mooie verbinding met de groenstrook en de hierin gelegen speelvoorziening. Heerlijk om zicht te houden op de spelende kinderen én te genieten van de middag- en/of avondzon. Met 12 zonnepanelen, een warmtepomp, volledige isolatie en een energielabel A is deze woning zeer comfortabel én energiezuinig.

Het huis ligt in de populaire wijk Meeroevers, een kindvriendelijke wijk in het groene en waterrijke Meerstad. Voorzieningen als een basisschool, kinderopvang, gezondheidscentrum en supermarkt, maar ook het strand met het Strandhuis vind je op loopafstand. Binnen 10 minuten rijden ben je op de ringweg van Groningen en binnen een kwartier rijden ben je in de binnenstad van Groningen. Mocht je de fiets willen pakken, dan kost het je ca. 20 minuten.

INDELING Begane grond: Hal met toilet, ruime en heerlijk lichte woonkamer (ca. 24 m²) met dubbele deuren naar de veranda, die uitkijkt over de groenstrook. Tuingerichte woonkeuken (ca. 20m²) met moderne en sfeervolle inrichting, kookschiereiland, uitgerust met Siemens apparatuur. Vanuit de woonkeuken is middels dubbele deuren de tuin bereikbaar. 1e Verdieping: Overloop, drie slaapkamers van ca. 17m², ca. 12m² en ca. 8m² en badkamer. De luxe badkamer heeft een fraai vormgegeven ligbad, ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een 2e toilet. 2e Verdieping: Vaste trap naar de tweede verdieping met overloop (ca. 16m²) en 4e slaapkamer (ca. 17m²). De overloop en de slaapkamer hebben knieschotten voor bergruimte. Op de overloop is verder de opstelplaats voor het witgoed, alsmede een vlizotrap naar de zolder. 3e Verdieping: Middels vlizotrap te bereiken ruime zolderberging.

GOED OM TE WETEN: – Zeer energiezuinig met 12 zonnepanelen, 2 omvormers; – Aardbevingsbestendig en gasloos gebouwd; – Waterontharder (Van Meerendonk Duplex-model); – Begane grond, 1e én 2e verdieping voorzien van pvc-vloer; – Vloerverwarming- en koeling op de begane grond, 1e én 2e verdieping; – Eigen parkeerplaats direct achter het huis; – Warmtepomp Ecodan renewable heating technologie mitsubishi electric met daarbij koelfunctie.

Dit appartement is aangekocht door de aankoopmakelaar van Anderz Makelaar Groningen.
Zelf ook een woning in Meerstad kopen?
Neem dan snel contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken:

Vraagprijs€ 595.000,- k.k
BouwvormWoonhuis
Wonen146 m2
Perceel290 m2
Aantal slaapkamers4
EnergielabelA

Contactformulier