Groningen-Lierstraat 29

Uw aankoopmakelaar

Martin Hammega

Martin Hammega

Makelaar in Groningen +31(0)502041292

Informatie

Deel de woning :

Groningen-Lierstraat 29

  • 112 m2 woonoppervlak
  • 118 m2 perceeloppervlak
  • 4 slaapkamers
€ 335.000,- k.k.

Lierstraat 29 Groningen

Ontdek deze energiezuinige gasloze eengezinswoning van 112 m² in een autoluwe straat in de wijk Paddepoel! Niet alleen sta je binnen 10 minuten lopen in het groene, gezellige Noorderplantsoen, ook winkelcentrum Paddepoel, met al haar voorzieningen, bevindt zich op steenworpafstand. Deze lichte woning beschikt over veel leefruimte, zowel een zonnige voor- als achtertuin en 4 fijne slaapkamers (met uitbreidingsmogelijkheden). Zowel de badkamer, het toilet als de keuken is gemoderniseerd en daarnaast is de woning al volledig voorbereid op de toekomt. We vinden hier namelijk maar liefst 16 zonnepanelen, warmtepomp, inductiekookplaat, dak- muur- en vloerisolatie en HR++ beglazing voor optimaal comfort!

INDELING Begane grond: Vanuit de voortuin kom je terecht bij de entree van de woning. Hier vinden we de meterkast en ruimte om de jassen en schoenen op te bergen. Het moderne hangtoilet (2017) is voorzien van een fonteintje en keurig tegelwerk. Onder de trap vinden we een handige kast met hierin de opstelplaats van de witgoedaansluitingen. De woonkamer van ca. 29 m² is heerlijk licht en heeft grote raampartijen. Op de vloer ligt een laminaatvloer met tegelpatroon. De half open keuken (2016) van ca. 7 m² is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin. Deze onderhoudsvriendelijk tuin is een heerlijk plekje om buiten te genieten. Middels de achterom kan je gemakkelijk met je fiets achter de woning komen en de berging van ca. 8 m² biedt voldoende ruimte voor opslag.

Eerste verdieping: Overloop met aan de voorzijde twee slaapkamers van ca. 12,5 m² en ca. 5,5 m². Aan de achterzijde bevinden zich de overige twee slaapkamers van ca. 11 m² en ca. 6,5 m². De badkamer (2024) is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met regendouchekop, wastafel met meubel en een verwarmde spiegel met verlichting. Deze ruimte beschikt over elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping: Vanuit de nieuwe trap kom je terecht op de tweede verdieping met een vloeroppervlak van ca. 47 m². Voldoende mogelijkheden dus om een extra kamer te creëren. Het dak is hier recent geïsoleerd en is afgewerkt met gipsplaten. Eventuele afwerking hiervan kan nog naar smaak worden gekozen. Daarnaast zijn er twee nieuwe Velux kunststof dakramen geplaatst en vinden we hier de boiler van 200 liter van de elektrische warmtepomp.

– Energiezuinige gasloze eengezinswoning nabij winkelcentrum, Noorderplantsoen en stad Groningen – Voorzien van 16 zonnepanelen, warmtepomp en volledig van HR++ beglazing – Voorzien van dak-, muur- én vloerisolatie – Moderne badkamer, toilet en keuken – Overal nieuwe radiatoren en schakelmateriaal – Zonnige achtertuin gelegen op het oosten met achterom – 4 slaapkamers met mogelijkheid tot het maken van 5 slaapkamers – Alle raambekleding en lampen blijven achter, dus echt instapklaar – Voortuin gemeentegrond –

 

Deze woning is aangekocht door de aankoopmakelaar van Anderz Makelaar Groningen.

Bent u zelf ook opzoek naar een geschikte woning?

Neem dan snel contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

 

 

 

 

Kenmerken:

Vraagprijs€ 335.000,- k.k
BouwvormWoonhuis
Wonen112 m2
Perceel118 m2
Aantal slaapkamers4
Energielabela

Contactformulier