Woning Verkopen

[rank_math_breadcrumb]

Huis verkopen?

Bij een verkoopmakelaar kies je natuurlijk voor een makelaar die toegang heeft tot Funda. Daarnaast moet je kritisch zijn op wat een makelaar daarnaast allemaal nog voor je kan doen. Is het een ouderwets formeel kantoor wat steeds maar alles met “u”presenteert ? Wat kan die dan met social media ?

Wij zeggen altijd: het gaat niet alleen om de tent maar ook om de vent

We bedoelen daarmee dat de persoonlijkheid en de uitstraling van de persoon die je uitnodigt om jouw huis te presenteren aan het koperspubliek -jouw makelaar- moet passen bij dat publiek. Hoe vaak zie je niet een hoger segment makelaar die “even een appartementje moet lossen”. Het zal jouw paleis maar zijn wat verkocht moet worden…

Hoe kies je een verkoopmakelaar?

Daar zijn verschillende manieren voor. Let op bovenstaande, zoek naar reviews op internet en vraag eens rond. Iedereen roept dat hij de beste verkoopmakelaar is, maar als klanten dat roepen (dat zijn de ervaringsdeskundigen) dan weet je dat het goed zit.

Kijk naar de presentatie van de makelaar. Formeel / informeel ? Logische volgorde in foto’s en tekst ? Passen de teksten wel bij het huis (gewilde locatie, kindvriendelijk, karakteristiek en dat geklets)?

Wat doet een makelaar extra voor jou ? Je huis op Funda zetten kun je zelf, daar heb je geen verkoopmakelaar voor nodig. Bezichtigingen kun je (bijna) zelf, daar heb je geen makelaar voor nodig. Onderhandelen is een vak, daar loop je al vast. Vergeet je meldingsplicht niet die je als verkoper hebt.

Ook daarbij kun je weer selecteren. Hoe zorgvuldig zijn de makelaars die je tegen gekomen bent ? Wat zetten ze in de brochure, wat weten ze van de huizen, hoe presenteren ze die ? Eigenlijk kun je door huizen te bekijken al vrij snel ontdekken welke verkoopmakelaar geschikt kan zijn voor jouw verkooptraject.

Meer informatie ? Neem contact op met de verkoopmakelaar voor Groningen of bel direct 050 – 204 12 92

Onze excuses maar door veranderingen in de door ons gebruikte software is ons woningaanbod nog niet actueel. 

Op FUNDA kunt u al ons aanbod vinden, en voor enkele panden is er een website gemaakt – speciaal voor de woning – welke u kunt vinden in de brochure op Funda.