Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling van je huis?

Een gratis en vrijblijvende waardebepaling kan een handig hulpmiddel zijn. Denk je na over verkoop of een verbouwing dan wil je even weten wat mensen voor je woning zouden willen betalen. Wij kunnen dat inzichtelijk maken voor je. We bekijken de waarde van je huis, bepalen de markt ervoor en beoordelen de concurrentie. Zo heb je een goed overzicht van je kansen en bedreigingen.

Hoe vraag ik een gratis waardebepaling aan ?

Je kunt ons bellen op 050-204 12 92 of mailen en we gaan meteen plannen. Het proces is eenvoudig. Jij regelt even een kop koffie en een moment van je tjid en wij komen langs om je huis te bekijken. We willen graag weten wanneer je het gekocht hebt, wat voor veranderingen je hebt aangebracht en of er nog bijzonderheden zijn.

Wij gaan dan kijken naar de gemiddelde waarde van de woningen in jouw buurt. We bekijken vervolgens hoe jou woning zich verhoudt tot dat gemiddelde (wat heb je extra, wat mis je ?). Ook kijken we naar wat de lokale concurrentie op de woningmarkt is. Daaruit volgt dan een waarde (dat is wat anders dan de prijs, want dat is wat je krijgt als je hem verkoopt.) en die kunnen we weer analyseren voor de te gebruiken strategie bij verkoop.

Uiteindelijk is een gratis waardebepaling ook een soort verkoop-offerte. Dus een bandbreedte waarmee je je woning in de markt kan zetten. We kunnen ook een stappenplan voor verkoop voor je maken. Wil je een nauwkeuriger bereik ? Dan kun je een waardeverklaring aanvragen. Die is niet gratis en vrijblijvend, want dat is een soort samenvatting van een taxatierapport.

Wat is dan een waardeverklaring ?

Goede vraag ! Dat omschrijven we op de pagina waardeverklaring. Simpel gesteld is dat een samenvatting van een taxatie waar een waardeverklaring een ruime bandbreedte is waarin we verwachten je woning te verkopen. Zowel een waardebepaling als een waardeverklaring kunnen niet worden gebruikt voor een taxatie. Het doel is om hiermee inzage te krijgen in wat een woning zou kunnen opbrengen bij verkoop, of wat ongeveer de speelruimte voor een verbouwing is.

Meer informatie ? Neem contact op voor een gratis waardebepaling of bel meteen 050 – 204 12 92

AnderZ Makelaar, net even anderz!
 
WhatsApp chat WhatsApp ons !