Over AnderZ makelaar Groningen

AnderZ Makelaar – Martin Hammega

Martin Hammega is makelaar in Groningen. Ooit begonnen in de verhuur en na 4 jaar alleen maar verhuren en adviseren is hij begonnen bij een klein familiebedrijf in Haren. Daar begon hij als aankoopmakelaar en startte zijn studie. Daarna naar Groningen voor het volgende familiebedrijf gaan werken als aankoop makelaar en verkoop makelaar terwijl hij zijn opleiding afrondde. In 2008 startte hij zijn eigen bedrijf. Sinds november 2016 is echter gekozen voor een koerswijziging en daarbij ontstond de naam Anderz makelaar. Martin is daar de eigenaar van en met zijn team van uiterst gekwalificeerde medewerkers doen zij alles wat nodig is om jou zorgen te ontnemen.

De grootste aankoop makelaar van Groningen

Velen kennen Martin Hammega als aankoop makelaar. Wel logisch, want landelijk is het aandeel aankoopbegeleiding van de omzet van een makelaarskantoor ongeveer 12% (bron: NVM). In Groningen is dat ongeveer 22%, maar AnderZ makelaar heeft ongeveer 45% omzet als  aankoopmakelaar. Dus bijna de helft van alle transacties die wij in een jaar doen, doen we als aankoopmakelaar. Dat zegt veel, heel veel. Als aankoopmakelaar sta je zo dicht bij wat de kopers willen, dat je alleen maar beter kunt adviseren bij de verkoop.

Pro-actieve no cure, no pay verkoop makelaar

Martin Hammega is ook zeer actief als verkoop makelaar in Groningen en Annen. Daarbij doet hij het anderZ. Het is jouw huis, jij weet er het meeste van en met de vakkennis en de ervaring van Martin kom je tot het beste resultaat. Doordat we zoveel aankoopbegeleiding doen, kennen we de markt, de eisen, de zoekers, JOUW potentiële koper. Daardoor kunnen we het beste resultaat voor je behalen. Maar los van de prijs gaat het bij Martin ook om de voorwaarden. Wist je bijvoorbeeld dat er in de afgelopen jaren slechts 4 (!!!) transacties niet doorgegaan zijn op grond van financiering ? Door goed te communiceren met de kopers weet Martin Hammega altijd wat er speelt en kan zo een zorgeloos verkooptraject voor je uitzetten.

 

Makelaar Martin Hammega

Martin Hammega is ook zeer actief als verkoop makelaar in Groningen en Annen. Daarbij doet hij het anderZ. Het is jouw huis, jij weet er het meeste van en met de vakkennis en de ervaring van Martin kom je tot het beste resultaat. Doordat we zoveel aankoopbegeleiding doen, kennen we de markt.