Saskia Hammega

Saskia Hammega

Saskia Hammega is makelaar in Groningen. Ooit begonnen in de kinderopvang, maar doordat mijn man Martin Hammega het te druk met de makelaardij had, ben ik hem gaan ondersteunen. Doordat we geen huizen verkopen maar mensen samenbrengen, was ik direct op mijn plek. Met mensen omgaan past me. De verhalen achter de mensen interesseren me. Dat zorgt voor een goede aanvulling en ook door de Women Power voor groei bij AnderZ makelaar.

Saskia als aankoopmakelaar

Je kunt me laten helpen als aankoop makelaar.  Als aankoopmakelaar sta ik dicht bij de kopers en weet ik wat ze willen. Daardoor kan ik alleen maar beter adviseren bij de verkoop van je huis. Zoals genoemd brengen we mensen samen. Als aankoopmakelaar doe ik dat ook. Er zijn dromen, wensen en eisen. Dat alles neem ik mee. Ik ga met jou figuurlijk hand in hand het proces in en dan is mijn doel om je straks lachend bij de notaris aan tafel te zetten. Hoe ik dat doe ? Kom eens koffie drinken, ik leg het je graag uit.

Saskia Hammega als verkoop makelaar

Doordat ik veel met kopers praat, weet ik wat ze tegenstaat bij veel huizen. Dus als jij gaat verkopen heb ik altijd tips waardoor jij je huis duurder verkoopt. Of sneller. In elk geval beter. De female touch is natuurlijk ook een ongekend sterk wapen. In de overwegend mannelijke makelaarswereld wordt wel eens te zakelijk gehandeld. Wij vrouwen hebben oog voor detail, kleine finesse in de omgang met mensen en gevoel voor sfeer. Ik werk op no cure , no pay basis dus probeer het gewoon !

Contact met Saskia Hammega?

050 – 204 12 92
saskia@anderzmakelaar.nl

AnderZ Makelaar, net even anderz!
Neem contact op
Whatsapp ons
Email ons
Bel ons