COVID-19 / Corona update

COVID-19 / Corona update

Nederland zit wederom in een lockdown. Veel van onze opdrachtgevers vragen zich dan ook af hoe wij daar als Anderz makelaar mee om gaan. Derhalve hebben we besloten om een blogbericht te schrijven om zo iedereen te informeren.

If you are one of our International clients, please do not hesitate to contact us for a translation. We will be happy to help out. 

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, de branchevereniging en de overheid. De reden daarvoor is dat we zelf graag gezond zijn, maar nog belangrijker: ook verantwoordelijk zijn voor de gezondheid van onze opdrachtgevers (woningzoekers, verkopers, verhuurders, beleggers) en de mensen die ons bezoeken (prospects, kijkers bij woningen, leveranciers).

Wij hebben daarom besloten om tot half januari volledig vanuit huis te werken. Kantoor is gesloten en alleen op afspraak kunt u naar binnen. Bij bezichtigingen dragen wij een mondkapje en verlangen dat ook van bezoekers. Draagt u geen mondkapje dan kunnen wij u de toegang ontzeggen. Indien u een gegronde reden heeft (medisch bijvoorbeeld) dan verzoeken wij u om ons vooraf op de hoogte te stellen zodat wij passende maatregelen kunnen treffen in overleg met u en geen discussie aan hoeven te gaan bij een woning.

Wij hebben aangepaste procedures voor afspraken waarbij wij fysiek aanwezig moeten zijn, denk daarbij bijvoorbeeld aan bezichtigingen of waardebepalingen. De genoemde afspraken kunnen onder strikte voorwaarden doorgaan als:

– u de hygiëne adviezen van RIVM naleeft
– u of uw huisgenoten geen ziekteverschijnselen heeft
– er geen fysiek contact is met onze medewerkers
– er voldoende afstand (1,5 meter) tussen u en onze medewerkers behouden wordt
– u meewerkt aan eventuele ontsmettingsmaatregelen van bijvoorbeeld uw handen
– u met niet meer dan 2 personen naar de afspraak komt (exclusief uw aankoopmakelaar)
– u mag uiteraard uw aankoopmakelaar meebrengen, wij stappen dan uit de woning om niet met meer dan 3 personen in de woning te zijn

Het feestelijke moment van de sleuteloverdracht bij de notaris mogen we helaas niet meemaken. We verzoeken u zelf ook zoveel mogelijk een machtiging af te geven zodat het notarisbezoek tot een minimum wordt beperkt. 

Wij wensen iedereen ondanks dit fijne feestdagen toe. Het is even beperkt maar kijk vooral naar wat nog wél mogelijk is en zie uit naar de periode die komen gaat waarin we weer vrijer kunnen bewegen. Aanpassen is niet zo moeilijk, het leven is tijdelijk even AnderZ…

 

Share This