050 – 204 12 92 info@anderzmakelaar.nl

Avenida Los Colinas , Los Colinas

5 maart, 2021

Deel deze woning

Kenmerken

Adres: Avenida Los Colinas

Woonplaats: Los Colinas

Vraagprijs:474.000

Huurprijs: p/m

Status: Te koop
Aanvaarding: In overleg
Bouwjaar: 2021
Woonoppervlakte: 125 m²
Perceeloppervlakte: 517 m²
Aantal slaapkamers: 3 slaapkamers
Brochure:

Omschrijving

Costa Blanca Zuid – Los Colinas – 4 kamer villa

Er zijn 15 nieuwe moderne villa’s op een bevoorrechte locatie op de hoogste plek in het hart van Las Colinas Golf & Country Club en omgeven door natuur met prachtig uitzicht op zee en golfbaan.
De villa’s onderscheiden zich door hun privacy en exclusiviteit binnen het resort. Het ontwerp en de architectuur zorgen voor natuurlijk licht door de woningen heen.

Indeling

De villa’s beschikken over een open keuken, eet- en woonkamer en twee slaapkamers met badkamer op de begane grond evenals een groot overdekt terras en zwembad op een mooi perceel. Op afstand bedienbare pergola geeft schaduw en meer buitenruimte tussen de villa en het overloopzwembad – 14,5 x 4,5 m en 3,0 x 5,0 m.
De woningen hebben kamerhoge ramen die een spectaculair vrij uitzicht bieden. Vanaf de eerste verdieping de hoofdslaapkamer met twee terrassen en absoluut schitterend uitzicht en een eigen en-suite badkamer. Op het souterrain bevindt zich de parkeerplaats en berging. Deze villa is werkelijk spectaculair in elk opzicht. De villa’s zijn voorzien van hoogwaardige materialen zoals eiken, marmer en licht glas en roestvrij staal. De villa is voorzien van vloerverwarming en centrale airconditioning die wordt aangestuurd door domotica, ook op afstand via internet.
Las Colinas Golf & Country Club is een exclusief wooncomplex met een lage woningdichtheid en gebouwd rond een bekroonde 18-holes golfbaan. Las Colinas ligt op een bevoorrechte locatie in een vallei omgeven door heuvels en een natuurreservaat van beschermd land en bos.

 

 

 

Documenten

Nieuw bij AnderZ Makelaar

Open chat
Kunnen wij u helpen?