Van Iddekingeweg 184 , Groningen

14 september, 2022

Deel deze woning

Woonkamer van Iddekingeweg 184 Groningen

Kenmerken

Adres: Van Iddekingeweg 184

Woonplaats: Groningen

Vraagprijs:225.000

Huurprijs: p/m

Status: Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding: In overleg
Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: 70 m²
Perceeloppervlakte: 1200 m²
Aantal slaapkamers: 2 slaapkamers

Omschrijving

Van Iddekingeweg 184 Groningen

Van de eigenaars:
“Heerlijk, comfortabel en gezellig wonen !
Wij hebben jaren met veel plezier in dit appartement gewoond. We hebben dit gekocht omdat je snel op fiets in het centrum van Groningen bent, maar ook kunt genieten van de rust in de Wijert. Alle voorzieningen zijn om de hoek, de uitvalswegen zijn snel te bereiken en de natuur is dichtbij. Onze favoriet is een wandeling langs het Hoornsemeer. Daarnaast heeft dit appartement meer voordelen, het is instap klaar en erg energiezuinig wat ook te zien is aan het energielabel B. Wij zijn toe aan een volgende stap. Onze woning is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een instap klaar appartement in het bruisende Groningen. Wij hopen dat de toekomstige bewoners net zoveel plezier zullen hebben van dit appartement als wij.”

Indeling:
Portiek met intercom
Trap naar beneden naar inpandige berging (ca. 16m2) voorzien van elektra.
Trap naar boven waar op de 2e verdieping het appartement gesitueerd is. De woning is ruim, licht en goed onderhouden. Recent voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en in de resterende houten kozijnen (balkon zijde) is HR ++ glas aangebracht.

Na de entree kom je in de centrale hal van waaruit toegang is tot alle ruimtes. Als eerste de studeer/werkkamer welke nu voor thuiswerken is ingericht. Dan de grote slaapkamer welke grenst aan het balkon. In de gang een net en modern toilet. Vervolgens komt de keuken. Deze is wit met donker topblad en maakt een luxe indruk. In de keuken (gebruikelijk in de 60’s) zit de badkamer met douche en wastafel en deze is ook neutraal en modern zoals het toilet.
De woonkamer is heel ruim en lekker licht. Vanuit de woonkamer kun je op het voorbalkon (west) welke ook aan de slaapkamer grenst, en naar het achterbalkon (oost) welke aan de keuken grenst.

Bijzonderheden:
– energiezuinig (label B !)
– licht en modern
– scherp geprijsd
– gezonde, actieve VVE
– buitenzijde voorkant woonkamer komt nog een screen
– recent kozijnen en glas vervangen
– complex en appartement goed onderhouden

Leuke presentatie ?
Ga ook verkopen via Anderz makelaar !
Neem contact op, of kijk wat we voor jou kunnen doen.

Nieuw bij AnderZ Makelaar

Share This