Verkocht

Steenbakkerij 55, Winsum

€  175.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Steenbakkerij 55 – Winsum

Steenbakkerij 55 – Winsum

Steenbakkerij 55 – Winsum

Met de achtertuin grenzend aan water in een autoluwe, groene buurt goed onderhouden (groot type!) tussenwoning. De woning is op de voordeur na volledig voorzien van dubbel glas. En de zolder heeft kunststof kozijnen. De huidige eigenaar heeft in 2012 een aantal zaken grondig aangepakt: dak schuur vervangen, dubbel glas geplaatst, keuken geplaatst en CV geplaatst.

Indeling: oprit met carport naast garage. Entree, hal met toilet en berging en toegang naar de geïsoleerde bijkeuken met witgoedaansluitingen en van daaruit door naar de garage.

Tuingerichte woonkamer met massief houten vloer en open keuken voorzien van apparatuur, natuurstenen topblad en zicht naar de straat. Het geheel is ca. 37m2 groot. De achtertuin bestaat uit 3 delen: terras, gras en een steiger aan water.

1e verdieping:
overloop, slaapkamer 1 (ca. 9m2) voorzien van laminaat en trap naar slaapzolder, slaapkamer2 (ca. 14m2) voorzien van laminaat en vaste kastenwand, slaapkamer 3 (ca. 8m2) voorzien van laminaat. Badkamer met 2e toilet, ligbad en wastafel.

2e verdieping:
overloop, slaapkamer 4 (ca. 12m2) met CV opstelling (2012, eigendom, gas) en veel bergruimte.

Prijs is een vanafprijs en bedoeld als minimumbod om in onderhandeling te treden.