Verkocht

Nieuwe Sint Jansstraat 52, Groningen

€  235.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Nieuwe Sint Jansstraat 52 – Groningen

Nieuwe Sint Jansstraat 52 – Groningen

Nieuwe Sint Jansstraat 52 Groningen

Een beeldbepalend pand aan de rand van de binnenstad op letterlijk een steenworp afstand van centrum, UMCG en de overige voorzieningen.
Genieten van het bruisend hart van de stad en toch in alle rust in een mooi woonhuis verblijven is mogelijk. De woning is bijzonder sfeervol en door allerlei leuke elementen zoals de dakbalken op de bovenste verdieping heb je “dat gevoel”.

Indeling:
entree, gang , woonkamer met open keuken (geheel ca. 40m2) en voorzien van smaakvolle houten vloer en balkenplafond. Vanuit de keuken leidt een deur naar de besloten tuin die verrassend groot is (ca. 30 m2). De ligging is op het noorden dus hoogzomer wel de keuze van schaduw op het heetst van de dag en toch die felbegeerde avondzon.
In de uitbouw in de tuin zitten achtereenvolgens de bijkeuken met wasmachine aansluiting en CV, en de badkamer met ligbad, toilet, douche en wastafel.

1e verdieping:
via een vaste trap bereikbare loft met mogelijkheden. Het is nu een heerlijke open ruimte met veel licht, maar je kunt eenvoudig 2 slaapkamers realiseren en dan nog zat ruimte overhouden voor berging of zelfs een badkamer. Alternatief plan kan 3 slaapkamers zijn.

Bijzonderheden:
– eigen grond (dus geen erfpacht)
– grotendeels dubbel glas (met garantie)
– betonvloer begane grond