Menkemaheerd 47 Groningen
Verkocht

Menkemaheerd 47 , Groningen

€  225.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Menkemaheerd 47 – Groningen

Menkemaheerd 47 Groningen

Afspraak plannen of meer informatie?

Menkemaheerd 47 – Groningen

Menkemaheerd 47 Groningen
Lichte en tot in detail goed onderhouden, volledig geïsoleerde HOEKwoning, voorzien van zonnecollectoren. De woning heeft een voor stadsbegrippen riante bloementuin met 3 plekken om van buiten te genieten. Geschikt voor gescheiden wonen, grote gezinnen, of werken aan huis. Gelegen naast het recreatie / natuurpark Kardinge.

INDELING
BEGANE GROND:
Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, bergkast, trapopgang, zonnige woonkamer met open keuken en kookeiland en provisiekast (geheel ca. 42m2) en voorzien van PVC dekvloer, toegang tot de fraai aangelegde tuin op het noordoosten met houten tuinschuur. Achter in de tuin bevindt een tweede, deels overdekt terras op het zuidwesten en een houten schuurtje voor tuinmeubelen en gereedschap. Aan de voorzijde van het pand is een derde terras op het zuidwesten en de schuur met electra.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, badkamer met dubbele wastafel, douche, tweede toilet en wasmachine aansluiting. Kast voor CV ketel en wasdroger. Drie slaapkamers van resp. 13, 11 en 9 m². Geheel voorzien van laminaat.

TWEEDE VERDIEPING:
Zeer ruim atelier/ studio van meer dan 30m2 met mogelijkheid tot 2 slaapkamers, veel ingebouwde kastruimte en voorzien van 4 dakramen.

ALGEMEEN:

CV Combiketel Ketel Atag type A 2012 in eigendom.
Zes zonepanelen
Volledig dubbelglas / gedeeltelijk HR+
Vloerisolatie 20 cm granulaat parels
Extra voorziening: 2 buitenkranen
Schilderwerk dateert van 2015 / 2017
Dakbedekking: bitumen 2003 / schuur 2017