Verkocht

Jaspisstraat 23, Groningen

€  239.500 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Jaspisstraat 23 – Groningen

Jaspisstraat 23 – Groningen

Jaspisstraat 23 Groningen, een in 2005 gebouwde woning met fantastisch ontwerp en hele diepe tuin.
Voor het huis ligt een brede groenstrook, achter het huis een parkeerplek op eigen, afgesloten terrein.

Indeling: voortuin op zuid, entree woning, hal met toilet, woonkamer met open keuken. Geheel ca. 35m2 groot en voorzien van laminaat. De woonkamer heeft een zithoek van ca. 24m2 met veel licht. De keuken is een open keuken en voorzien van wasemkap, 5 pits gasstel, koelkast, combi oven en vaatwasser. Door de grote ramen kijk je zo aan de voorkant naar de groenstrook.

Vanuit de woonkamer kun je via een tuindeur naar buiten. Doordat de tuin heel diep is heb je de hele dag keuze uit zon en schaduw. Achterin de tuin staat een houten berging met elektra en daar is de achteringang en de prive parkeerplaats op afgesloten terrein (VVE 10 per maand).

1e verdieping
Overloop, 3 slaapkamers van ca. 9 m2, 11 m2 en 14 m2 waarvan 2 met een zogenaamd Frans balkon. De badkamer is in 2011 vernieuwd en bevat een inloopdouche, 2e toilet, dubbele wastafel en een ligbad.

2e verdieping
Hoge zolderverdieping met voorzolder waar de wasmachine aansluiting en de CV ketel zitten. Veel bergruimte. Het tweede deel van de zolder is een volwaardige slaapkamer met veel bergruimte.

Bijzonderheden:
– goed geïsoleerd
– parkeren op eigen terrein achter het huis
– omgeven door groen
– 4 slaapkamers
– Levering 6 weken na oplevering nieuwbouw, uiterlijk 1 april 2020