Gerbrand Bakkerstraat 93 Groningen.jpg
Verkocht

Gerbrand Bakkerstraat 93 , Groningen

€  325.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Gerbrand Bakkerstraat 93 – Groningen

Gerbrand Bakkerstraat 93 Groningen.jpg

Afspraak plannen of meer informatie?

Gerbrand Bakkerstraat 93 – Groningen

Gerbrand Bakkerstraat 93 – Groningen

LEUKSTE TYPE IN DEZE STRAAT: DE VIDE WONING !

Royaal en karakteristiek herenhuis/gezinshuis, met een prettige lichtinval, verdeeld over drie woonlagen en een zolder, met fraaie en lichte vide aan de achterzijde van de woning! De ligging is gunstig ten opzichte van het UMCG én op loopafstand van het stadshart van Groningen.
Deze straat met verschillende typen herenhuizen is in z’n geheel in de periode 2002/2006 volledig gerenoveerd waarbij de oorspronkelijke twintiger jaren bouwstijl (Amsterdamse School) gecombineerd is met het comfort en de eisen van deze tijd. Dit type herenhuis – de’videwoning’ – is het populairste type in de straat!

Begane grond:
entree, halletje, vrijhangend toilet, moderne & luxe keuken (aan de straatzijde) in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en inbouwkasten, heerlijk lichte woonkamer (aan de tuinzijde) met grote vide waardoor een grote raampartij en prettig ruimtelijk effect. De woonkamer biedt toegang tot de achtertuin via de schuifpui. De keuken en woonkamer is samen circa 44m² en voorzien van een lichte eikenvloer.

Eerste verdieping:
overloop, tweede vrijhangend toilet, slaapkamer aan de voorzijde van circa 13m² en aan de achterzijde een vide multifunctionele / werk / logeer / speelruimte van circa 13m²

Tweede verdieping:
overloop en kast voor de wasmachine en droger, ruime en luxe badkamer voorzien van hoekbad (jacuzzi), douchehoek, wastafelmeubel en derde toilet, én bergkast met cv-ketel, tweede en derde slaapkamer respectievelijk circa 5m2 en 15m2. Via de kleine slaapkamer toegang tot het ruime dakterras van circa 15m².

Derde verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare zolderverdieping met bergruimte.

Bijzonderheden:
– fraaie videwoning met dakterras
– geheel voorzien van isolerende beglazing
– stadstuin aan de achterzijde met berging en achterom
– verwarmd middels cv-combi-ketel HR 2006
– erfpacht afgekocht tot 2036