Verkocht

Galenuslaan 4, Groningen

€  175.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Galenuslaan 4 – Groningen

Afspraak plannen of meer informatie?

Galenuslaan 4 – Groningen

Galenuslaan 4 – Tussenwoning in Corpus Den Hoorn. Een rustig gebied aan de zuidkant van de stad en alleen al daarom gunstig gelegen. Overwinningsplein om de hoek en je zo in no time op de A28. De omgeving is groen en rustig.

Op de afbeeldingen kun je zien dat de woning meer is dan een likje verf en een laminaatje, maar we hebben hem bouwkundig laten keuren en de constructie is goed. Je hebt derhalve een degelijke basis om je droomhuis te maken.

Indeling:

Voortuin, entree, gang met meterkast, trapkast en toilet.
Woonkamer (ca. 30m2) met schouw en haard. In de achtergevel zit een kunststof kozijn met dubbel glas en een deur naar de achtertuin. Deze is op het zuiden gelegen en ca. 14 meter diep en 6 breed. In de tuin staat een houten berging en achter de tuin is een brandgang waar nog een ruime stenen berging met elektra staat.

De keuken is eenvoudig en bevat een tuindeur, de CV installatie (eigendom) en een provisiekast met voormalig voedsel luik, dus je kunt super eenvoudig een open verbinding met de woonkamer maken.

1e verdieping: overloop, eenvoudige badkamer met douche en wastafel, slaapkamer 1 van ca. 13m2 met wastafel, slaapkamer 2 van ca. 11m2 en slaapkamer 3 van ca. 6m2 met toegang naar een balkon (zuid).

2e verdieping: vaste trap naar ze voorzolder met veel bergruimte en “zijkamer” welke wat leidingwerk bevat en een dakraam, maar met enig kluswerk perfect een 2e badkamer kan worden of 5e slaapkamertje. De rest van de zolder is slaapkamer 4 van ca. 14m2 welke uitermate bruikbaar is door een riante dakkapel.
Je zou deze verdieping een zelfstandige eenheid voor verhuur kunnen maken en dan woon je zelf praktisch gratis.

Bijzonderheden:
– energielabel E (maar is te verhogen en dan is wellicht subsidie mogelijk)
– deels kunststof kozijnen met dubbel glas
– tuin én balkon
– vaste trap naar zolder mét dakkapel
– eenvoudig, bouwkundig gekeurd, rapport ter inzage
– kansen te over, maar het is meer dan even sauzen en een laminaatje
– bekijk het filmpje op ons YouTube kanaal voor een 1e indruk
– wil jij 106% financieren ? Investeer dan in energiebesparing, onze adviseur kan je informeren
– WOZ € 195.000 (01-01-2018)