Verkocht

Frederikstraat 59 , Groningen

€  225.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Frederikstraat 59 – Groningen

Afspraak plannen of meer informatie?

Frederikstraat 59 – Groningen

Frederikstraat 59 Groningen.

Een huis met historie…. en een dakterras ! Deze woning is van oorsprong gebouwd in 1876, het jaar waarin de stad Groningen werd ontdaan van de vestingmuren. In de loop der tijd zijn er nog uit- en aanbouwen gerealiseerd uit onderdelen van gesloopte panden (vroeger kon men ook al recyclen) en dat maakt dit tot een uniek, speels huis.

De woonkamer is groot, ca. 30m2 met een echte open haard, een moderne open keuken, en toegang tot de achtertuin. Door een uitbouw heb je woonkamer en eethoek/woonkeuken gescheiden. Er is volop licht. Achter de keuken zit een bijkeuken met wasmachine-aansluiting, een kast met bergruimte en CV (2013 CW4 – eigendom) en de badkamer (2007) met douche, wastafel en toilet.

Via een spiltrap kom je op de eerste verdieping met aan de voorzijde een slaapkamer van ca. 20m2 met schouw en gaskachel (voor de sfeer – er is cv). Door de grote ramen komt veel licht naar binnen. Een tweede slaapkamer meet ca. 14m2 en heeft een wastafel. Daarnaast zit nog een slaap-werk-multifunctie-kamer van ongeveer 5m2 met een dakkoepel.
Door de dakkoepel kun je via een losse trap naar een riant dakterras op het zuiden. Tevens bestaat de mogelijkheid om tegen geringe verbouwingskosten een dakopbouw te maken waarmee je een extra kamer(s) kan creëren.

Bijzonderheden:
– grotendeels dubbel glas
– Open haard
– Uniek, sfeervol, speels
– goed onderhouden
– betonvloer ! met massief hout erop
– CV 2013 CW 4 dus krachtige ketel – badkamer 2007