Amethiststraat 53 Groningen
Verkocht

Amethiststraat 53 , Groningen

€  165.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Amethiststraat 53 – Groningen

Amethiststraat 53 Groningen

Afspraak plannen of meer informatie?

Amethiststraat 53 – Groningen

Amethiststraat 53

– Groningen: RUIM HUIS MET 4 SLAAPKAMERS

Ruime woning met voor- en achtertuin. Deze wordt als ex-huurwoning verkocht in de staat waarop hij op de foto’s te zien is. Dus ja, er moet nog wat aan gebeuren, maar daar is de prijs ook naar.

Indeling: entree hal met toilet en meterkast, 2 deuren naar de woonkamer en de keuken. Keuken is eenvoudig. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin (noord – middag en avondzon) en de woonkamer van 30 m2. De woonkamer is lekker ruim en vol licht en bied vrij uitzicht over water.

De bovenverdieping heeft 3 GROTE SLAAPKAMERS van ca. 9m2, 14m2 met inbouwkast en 16 m2. met inbouwkast. De badkamer is eenvoudig, maar daar kun je nog jaren plezier van hebben. Er is een douche, toilet en wastafel en doordat de badkamer aan de voorkant van de woning zit, heb je ramen met daglicht die je open kunt zetten voor ventilatie.

De zolderverdieping is ook GROOT en heeft een overloop van ca. 20 m2 waar de CV installatie hangt. Daar is tevens mogelijkheid voor een wasmachine aansluiting. Ruim voldoende bergruimte. Naast deze ruimte is de 4e SLAAPKAMER van ook 20 m2. Deze kamer heeft onder de schuine kap nog meer bergruimte.

– Projectnotaris is Stevens Idema Notariaat Groningen
– Waarborgsom of bankgarantie wordt gesteld
– kosten inmeten grenzen perceel voor koper (indien nodig)
– kosten koopakte voor koper
– asbest aanwezig (kastenwand slaapkamers)