Verkocht

Buizerd 20 , Bedum

€  350.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Buizerd 20 – Bedum

Afspraak plannen of meer informatie?

Buizerd 20 – Bedum

Aan de rand van het dorp Bedum ligt in de jonge woonwijk Ter Laan, dit royale, vrijstaande woonhuis met groter dan gemiddelde garage, vrijstaande houten tuinschuur en een ruime tuin. Het huis ligt op een mooie kavel van meer dan 500m2.

Indeling:
entree met hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken uit 2013 voorzien van 5 pits gasstel met wokbrander, wasemkap, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en oven. Schuifpui naar de zijtuin en schuifpui naar het (overkapte)
achterterras (2017) en achtertuin. Bijkeuken met wasmachine/droger aansluiting en deur naar de achtertuin en toegang tot de garage met electrische toegangsdeur en deur naar de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping: overloop, Overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 8, 10, 17 en 18 m²) waarvan de grootste met een walk-in closet, luxe badkamer met wastafelmeubel, 2e toilet en inloopdouche (2017). Zowel de badkamer als een slaapkamer zijn vergroot en effectiever door plaatsing van (kunststof) dakkapellen.

Tweede verdieping: vlizotrap naar enorme bergzolder over de gehele lengte van de woning.

Bijzonderheden:
– onderhoudsarm
– alle raamkozijnen vervangen voor kunststof in 2017
– badkamer 2017
– toilet 2017
– tuintegels 2017
– goed geïsoleerd
– voorzien van kunststof gevelbekleding en kunststof goten
– achtertuin gelegen op zuid-westen
– tuin met drainage en diverse lichtpunten
– gehele begane grond v.v. vloerverwarming