Goudsbloemstraat 2 , Groningen

19 januari, 2023

Deel deze woning

Goudsbloemstraat2 Groningen - Hoekwoning Oosterpark te koop

Kenmerken

Adres: Goudsbloemstraat 2

Woonplaats: Groningen

Vraagprijs:275000

Huurprijs: p/m

Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
Bouwjaar: 1933
Woonoppervlakte: 85 m²
Perceeloppervlakte: 70 m²
Aantal slaapkamers: 2 slaapkamers

Omschrijving

Goudsbloemstraat 2 Groningen

Goudsbloemstraat 2 Groningen, wonen in een beschermd stadsgezicht, een HOEKwoning in de Oosterpark dus een ruime woning met tuin direct naast het centrum is nu mogelijk. Als enige in de straat met 4e slaapkamer op zolder. Pak nu je kans voor deze jaren 30 woning.

Van de verkopers:
Goudsbloemstraat 2, is een huis met leven! Dicht bij de stad en alles om de hoek! De perfecte uitvalsbasis voor de stad Groningen. Met het kleine tuintje achter is het in de zomer ook nog eens lekker koel toeven wanneer de echte hitte zich aandient met genoeg ruimte voor een lekkere BBQ. De gezellige straat en buren zorgen voor een zachte landing als je daar voor open staat. Een fijne groene wijk met leven en rust. Het was voor ons een geweldige plek om ons gezinnetje te starten.

Indeling: voortuin, entree, woonkamer van bijna 8,5 meter lang met daarachter een recent geplaatste keuken in de uitbouw. Achter het huis is een heerlijke tuin waar je echt kan genieten vanaf het voorjaar.

Verdieping:
overloop, 3 slaapkamers van ca. 6m2 8m2 en 10m2 en een ruime badkamer met douche en wastafel.

Zolder:
bereikbaar via VASTE TRAP en door het recent plaatsen van een grote dakkapel is extra woonruimte gecreëerd. Deze 4e slaapkamer kan prima dienen als volwaardige slaapkamer of ruim thuiskantoor, ver weg van de woonkamer.

 

Nieuw bij AnderZ Makelaar

Share This