Verkocht

Professor Enno Dirk Wiersmastraat 16 , Groningen

€  175.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Professor Enno Dirk Wiersmastraat 16 – Groningen

Afspraak plannen of meer informatie?

Professor Enno Dirk Wiersmastraat 16 – Groningen

1 appartement, 1 tuin, 2 schuren 3 kamers (voorheen 4). Neutraal, goed onderhouden en gemoderniseerd appartement op loopafstand van UMCG en binnenstad.

Indeling: portiek met intercom, entree hal met inbouwkast, radiator-aansluiting, toilet en verdere toegang naar alle ruimtes.
Woonkamer: voormalig 2 kamers, nu 1 geheel(ca. 27 m2) waardoor praktisch in te delen in zit- en eethoek. Openslaande deuren naar een vlonder terras en achtertuin van ca. 10 meter diep en 8 meter breed ! Op het westen dus vanaf 10:00 tot 22:00 de zon. De woonkamer heeft 2 inbouwkasten.

Slaapkamer 1: ca. 9 m2 met inbouwkast en schuifdeurenwand naar Slaapkamer 2 van ca.6m2 welke nu kinderkamertje met inbouwkast is, maar ook perfect als een walk in closet kan dienen. En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet ?! Slaapkamer 3 tenslotte heeft, je raad het al, óók een inbouwkast. Deze slaapkamer is ca. 7,5m2 groot.

Keuken: moderne keuken met vaatwasser, koelkast, gasstel, wasemkap en combi magnetron. Tevens een ruime provisie/berg kast met witgoed aansluitingen en CV ketel (Bosch eigendom 2010). In de keuken bevindt zich een doucheruimte met net wastafelmeubel en douche met glazen deur. Vanuit de keuken ook een deur naar de achtertuin.

Bijzonderheden:
– energielabel C
– bijna geheel dubbel glas
– netjes, neutraal
– ideale ligging in de stad
– mag verhuurd worden (kamersgewijs uitgesloten) mits toestemming VVE