Verkocht

Peizerweg 12 , Groningen

€  225.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Peizerweg 12 – Groningen

Peizerweg 12 – Groningen

Peizerweg 12…
De aanblik van dit karakteristieke pand alleen al, is fantastisch. De huidige eigenaresse heeft het pand samen met de bovenbuurman in goede staat van onderhoud gehouden en van binnen is ook het nodige op peil gebracht. De woning is licht en ademt een fijne sfeer uit. Doordat er aan de voorkant een tuin is, is de afstand naar de straat groot en door het dubbel glas ervaar je binnen dan ook een heerlijke rust . Die rust heb je ook in de grote, zonnige en besloten achtertuin met veel zon (geen achterom).

Indeling:
entree, lange gang met trapkast en toilet. Woonkamer en suite met een voorkamer met schouw en erker en een achterkamer met schouw. De woonkamer is in totaal zo’n 35 m2 en voorzien van een geoliede houten vloer, originele paneeldeuren en prachtige suitedeuren met flankerende kasten. Vanuit de zuidkant komt er veel licht de woonkamer in wat bijdraagt aan de fijne jaren’30 sfeer.

Vanuit de ruime hal kun je naar het achterdeel van de begane grond. Daar is de keuken met keukenblok en provisiekast, beide nog origineel jaren ’20. Verder is er een 5-pits gasstel met oven en een praktisch werkblad met daaronder vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken kun je de achtertuin in welke 14 meter diep is en L-vormig (breedste stuk 6 meter). Daar staat nog een houten berging en zijn er diverse hoeken waar je heerlijk rustig kunt genieten van het buiten zijn.

Achter de keuken is de ruime 1e slaapkamer van ca. 15 m2 met inbouwkast en veel glas.

Vanuit de gang kun je via de trap naar de 1e verdieping. Hier zijn de badkamer (douche, ligbad en wastafel) en de 2e slaapkamer van ca. 10m2 met een vaste kast.

– grotendeels dubbel glas (95%)
– begane grondvloer behandeld en gecontroleerd (2010)
– uitstekend onderhouden
– actieve VVE, geen grote onderhoudsposten te verwachten