Madame Curiestraat 185 Groningen
Verkocht

Madame Curiestraat 185 , Groningen

€  134.500 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Madame Curiestraat 185 – Groningen

Madame Curiestraat 185 Groningen

Afspraak plannen of meer informatie?

Madame Curiestraat 185 – Groningen

Madame Curiestraat 185 – Groningen
Groot type 4 kamer appartement (2 slaapkamers) met dubbele berging. Op een heerlijk rustige plek aan de zuidkant van de stad verkopen wij dit nette appartement op de 2e verdieping. Met een parkje achter de deur en het Hoornsemeer om de hoek is het lekker fietsen en hardlopen. Kun je gelijk de mooie zonsondergang nog even meepikken. Alle voorzieningen zijn dichtbij. De woning zit aan de linker kant van de portiek. Dit is de grotere variant woning met 2 slaapkamers (voormalig 3).

Indeling:
Gesloten portiek met intercom en inpandige (dubbele!) berging.
Entree woning, hal met toilet, meterkast, bergkast en slaapkamer van ca. 6m2. Neutrale, nette keuken van ca. 5m2 met een balkon op het westen en ruime provisiekast met CV. De keuken is voorzien van vaatwasser, oven, gaskookplaat en aansluiting voor de wasmachine. Aan de voorzijde van de woning nog een 2e slaapkamer van ca. 10m2 met toegang tot een balkon op het oosten van ca 4,5m2.

De woonkamer is enorm doordat deze is samengevoegd met een voormalige slaapkamer. Het geheel is nu ca. 33m2 en bevat een schouw en mooi uitzicht op het groen in de straat. In de voormalige slaapkamer welke nu als eetkamer dient, is de toegang tot de badkamer welke recentelijk geheel vernieuwd is. De badkamer bevat een douche met thermostaatkraan, wastafel, handdoek radiator en een kunststof kozijn welke open kan.

– 4 kamer appartement (2 slaapkamers)
– dubbele berging
– nieuwe badkamer
– licht, ruim, goed onderhouden
– gezonde, actieve VVE (€ 96 per maand)
– VERHUUR: is helaas niet mogelijk