Verkocht

Kraneweg 69A, Groningen

€  375.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Kraneweg 69A – Groningen

Afspraak plannen of meer informatie?

Kraneweg 69A – Groningen

1911, het dynamische jaar van de tewaterlating van de Titanic en de snelle ontwikkeling van de luchtvaart. Dit is ook de periode waarin de mooiste huizen werden gebouwd. Eén van die huizen is nu te koop.

Een statig pand aan de Kraneweg met een aantal sterke punten:
– architectuur van de jaren ’10: hoge plafonds, deurlijsten, glas in lood
– grote ruimtes: woonkamer is al ca. 55 m2, een slaapkamer van 21m2 en een slaapkamer van 22m2 (!)
– dakterras van ca. 30m2

Indeling:
Via de statige buitentrap met bordes bereik je de entree met tochtportaal. Gang, toegang naar slaap/werk/studeerkamer van ca. 8m2. Woonkamer en suite met originele paneel schuifdeuren, schouw, hoge plafonds, glas in lood ramen en parketvloer. De voorkamer heeft een erker voor extra licht en ruimte, de achterkamer als extra een “serre – ruimte” van 3.5 bij 2 meter.

Ook toegankelijk vanuit de gang is een ruime bergkast, toilet en de keuken van ca. 9m2 die toegang geeft tot het riante dakterras (Noord, maar hele dag zon en schaduw keuze).

Verdieping:
Overloop met 2e toilet en bergkast met CV installatie. Ruime badkamer van 9 m² is voorzien van een ligbad, aparte douchecabine en wastafel. Aan de voorzijde zit slaapkamer 2 welke ca. 9m2 groot is met daarnaast slaapkamer 3 die maar liefst ca. 21m2 (!) groot is. Aan de achterzijde ligt slaapkamer 3 die maar liefst ca. 22m2 (!) groot is en daar weer naast een kleinere slaap kamer van ca. 9m2.
Op de plattegrond kun je de exacte indeling terugvinden.