Verkocht

Fongersplaats 150 , Groningen

€  225.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Fongersplaats 150 – Groningen

Afspraak plannen of meer informatie?

Fongersplaats 150 – Groningen

Ruime 4 kamer benedenwoning met 3 slaapkamers, én een tuin, én een fietsenberging, én een privéplek in de parkeergarage. Deze benedenwoning ligt op een prachtplek met historie: de Fongersplaats. Ooit het domein van rijwielfabriek Fongers, nu het domein voor de hardwerkende die nog wil genieten van alles wat de binnenstad heeft te bieden.

Indeling:
entree naar de parkeergarage. voordeur, hal met toilet van waaruit je toegang hebt tot het toilet en een multi-functionele kamer aan de voorzijde van het huis. Deze is nu in gebruik als slaapkamer, maar kan ook prima dienen als werk- hobby of eetkamer van ca. 9 m2.
Daarachter zit de woonkamer van ca. 25m2 met open keuken voorzien van apparatuur. Vanuit de woonkamer kun je naar de achtertuin (met achterom) welke op het westen is gelegen en voor de werkende mens BBQ-zon-mogelijkheden biedt. Achter de tuin is de fietsenberging.

Verdieping: overloop met ruime berging met wasmachine-aansluiting, aparte bergkast met CV installatie, badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en handdoek radiator. Daarnaast 2 slaapkamers van ca. 8m2 en 11m2.

Bijzonderheden:
– gevraagde prijs is een VANAFprijs
– goede verhuurmogelijkheden
– actieve VVE, bijdrage € 123
– onderhoud CV en mechanische ventilatie in VVE bijdrage
– aanvaarding kan in augustus
– Would you like to receive information in English ? Please email our office.