Verkocht

Abel Tasmanstraat 14A, Groningen

€  225.000 ,-

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op voor meer informatie

Abel Tasmanstraat 14A – Groningen

Afspraak plannen of meer informatie?

Abel Tasmanstraat 14A – Groningen

Meer dan 100m2 ! Bovenwoning op loopafstand van de binnenstad ? Abel Tasmanstraat ! I4 slaapkamers, balkon, vaste trap naar de zolder en nieuwe badkamer.

Indeling;
entree, trap naar 1e verdieping; overloop met berging en toilet, slaap/werk kamer van ca. 5m2 aan de voorzijde van het pand welke eventueel bij de woonkamer getrokken zou kunnen worden. De woonkamer is bijna 28m2 groot en voorzien van grote ramen en licht laminaat.Aan de achterzijde zit de keuken die toegang geeft tot het ruime balkon (oost) van 2.45 diep. De keuken bevat een 4 pits gasstel, een inbouw oven, magnetron en een wasemkap. Er is een wasmachine aansluiting en veel ruimte.

2e verdieping;
ruime overloop met aan de voorzijde een kleine slaap/ werkkamer van ca. 7m2, een grote hoofdslaapkamer van bijna 15m2 met bergruimte onder de trap. Aan de achterzijde een grote, verlichte berging (op 1.50 hoogte gemeten ca. 6m2, maar door de schuine kap is het vloeroppervlak aanzienlijk groter) waar de CV installatie hangt ( 2011 Remeha Avanta 3) en hier is een 2e wasmachine aansluiting. Verder is er een “tussenhalletje” met toegang tot een spiksplinternieuwe badkamer met net, neutraal tegelwerk, een kunststof kantelraam en wastafelmeubel met wastafel.
Voorheen was er alleen een bergruimte bereikbaar via een vlizotrap (zo’n klapding in een luik in het plafond) maar nu is er een op maat gemaakte, vaste trap naar:

3e verdieping;
slaapkamer nummer 4 ! Via vaste trap bereikbare slaapkamer. Door een verhoging in de vloer bestaat de ruimte eigenlijk uit twee delen wat het tot een speels geheel maakt. Door het dakraam komt veel licht naar binnen. Op 1.50 meter hoogte gemeten kom je op ongeveer 10m2 uit, maar de ruimte voelt door de hoogte aan als het dubbele.l

Bijzonderheden:
– professionele, actieve VVE
– CV eigendom, 2011 Remeha
– VASTE trap naar 3e verdieping
– NIEUWE badkamer

VERHUUR:
Het is de koper, behoudens het hierna vermelde, niet toegestaan het verkochte anders te gebruiken dan voor eigen bewoning of bewoning door een eerstegraads familielid. Onder eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in
de eerste graad, namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kind(eren), als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner van de koper, het/de (adoptie)kind(eren) van de partner van de koper en de partner van het/de (adoptie)kind(eren) van de koper.

b. Het is de koper niet toegestaan het verkochte privégedeelte aan te wenden voor verhuur van meer dan één kamer/ruimte of in gebruikgeving van meer dan één kamer/ruimte; mitsdien is ook het exploiteren als pension- of kamerverhuurbedrijf niet toegestaan.